Sari la conținut

alin_zbr

Membru
  • Număr conținut

    315
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    badila.alin
  • Skype
    alin_badila

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Honda CB1000R
  • Numar Moto
    fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki SV650S 1999, Yamaha dragstar XVS650, Honda Hornet PC41, Kawasaki VN800

Vizitatori Recenți Profil

911 citiri profil

alin_zbr's Achievements

  1. alin_zbr

    Util

    Salutare. Are cineva de împrumut/închiriat o presă pentru nituit lanțuri moto? Urmează să îmi ajungă kitul de lanț și vreau să îl schimb singur. Nu e mare inginerie, însă fără unealta respectivă nu aș putea. Nu gratis, evident. Mulțumesc. Alin, Cluj.
  2. alin_zbr

    Dau Spre Donatie!

    Donez geacă piele, Hein Gericke, mărimea 52, cu protecții soft. Eu am 1,84 cm înălțime și 86 kg. Doar cu predare personală, în Cluj. 0757571081, Alin. S-a dat. Anunțul nu mai este valabil.
  3. alin_zbr

    Kawasaki Vulcan

    Va salut. Intampin o problema la VN-ul meu de 800, și anume curge benzina pe la intrarea în carburator, piesa de elastic în forma de "L". Din cauza temperaturii, a vechimii, a vibratililor etc., am observat pe ea fisuri. Am atașat și o imagine cu locația acesteia în schema carburatorului. Din moment ce nu găsesc sa aibă vreun cod, nu o pot comanda sa o înlocuiesc. Imi puteti recomanda o soluție? Multumesc.
  4. alin_zbr

    Kawasaki Vulcan

    Iti multumesc foarte mult! Voi schimba initial cei doi rulmenti fata, apoi voi vedea daca se mai simte ceva.
  5. alin_zbr

    Kawasaki Vulcan

    Salut! Aveti idee ce dimensiuni au rulmetii roata fata la VN 800 clasic, 1997? Ii cam simt in ghidon si e nevoie sa ii schimb. Pe net am gasit codul 25-1387, dar trebuie sa pot gasi si alte marci de rulmenti, nu doar AllBalls, despre care la modelul asta am citit ca nu sunt prea straluciti. Caut sa cumpar de la magazine/saituri specializate in rulmenti si am nevoie de dimensiuni. Multumesc.!
  6. Salut. Are cineva de vanzare o pereche de oglinzi stock pentru VT600?
  7. alin_zbr

    BURSA LOCALA

    Salut. Stie cineva ceva de motocicleta din anuntul asta? https://www.olx.ro/oferta/honda-shadow-vt-600-ID8Rj6w.html#6eb1b3bc99 Am incercat sa contactez vanzatorul, dar niciun raspuns. Nu a lasat nici numarul de telefon in anunt. Multumesc.
  8. alin_zbr

    Kawasaki Vulcan

    @pitesti2010: Intr-adevar, avantajul, daca se poate spune asa desi este total subiectiv, este de ordin estetic. Imi plac motoarele stil bobber si am vrut sa il fac si pe al meu asa. Plus ca eliminand saua si aripile, am scazut din greutate. La fel, alta e senzatia de "libertate". Pentru cunoscatori.
  9. alin_zbr

    Kawasaki Vulcan

    Schimbat ulei si cauciucuri. Gata de sezon, asa ca hai primavara, hai!
  10. alin_zbr

    Kawasaki Vulcan

    Clar de la o firma de piese moto.
  11. salut. as avea eu nevoie de 2 bujii. Multumesc.
  12. Salut. Stie cineva motocicleta asta? https://www.olx.ro/oferta/honda-shadow-ace-de-luxe-ID99EDb.html Sau o parere sa va dati despre ea. As vrea sa o cumpar pentru cineva si sa nu merg degeaba Medias-Bucuresti si retur. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...