Lolo_ID Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 @Marlon Brando .... intrebare ( scuze lui Aleko pentru interventia de pe topicul lui ) : spune-mi , te rog , daca ai date ( fabricant fermoare, modele exacte de jacheta - sunt satul de ce tot gasesc pe internet ) despre echipamentul echipajului si al pilotilor de bombardier american B3 ( ma intereseaza , in special , jachetele din blana de oaie ). Astept raspuns pe PM. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 10, 2014 Autor Share Postat Mai 10, 2014 deci zinkiel http://www.victoria-bike-ig.com/en/classified-ads/classified-ads-sell/item/1_verkaeufe/225_airfilter-victoria-kr-35-snwh.html e kranik http://www.ebay.de/itm/VICTORIA-KR-35-SN-WH-LUFTFILTER-/271445558672 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Zinkiel, taticul in restaurari si confectionare de piese pt KR 35. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 18, 2014 Autor Share Postat Mai 18, 2014 multumita paginii de FB Romania in Alb si Negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Suna trist povestea mea insa eram inca copil... Asadar dupa ce, impreuna cu un prieten foarte bun am facut pipi in rezervorul unui R35, am incarcat intr un carucior de butelie un motor de Kr 50 si l am aruncat la groapa de gunoi... (nici macar la fier vechi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dimitri Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Ptr delectare vizuala,Victoria KR 35 intr-o stare relativ bunicica ,la vecini : http://olx.hu/hirdetes/victoria-kr-35-ss-futarmotor-ID1WvOd.html#7ff8977dc4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 (editat) ^^jucaria aia costa 2000E sau am calculat eu aiurea ? Editat Iunie 8, 2014 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 8, 2014 Autor Share Postat Iunie 8, 2014 cam 3300 zic convertoarele online. Pretul pare aruncat la misto, cine stie cat o vrea respectivul. In orice caz descrierea este mincinoasa. Chipurile nu-i lipseste mai nimic doar un vitezometru, un cablu, stical de far si trebuie doar reglata aprinderea.Neajunsurile majore apar cand suprapunem poza unei Victorii originale: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 La banii astia chiar e Futar motor, vorba vanzatorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate