smok3 Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 nu imi place cum arata pur si simplu cu oglinzile asa lungi si oricat am reglat oglinzile tot nu am vizibilitate maxima cum trebuie sa am , cand ma asigur daca vine cineva pe am2 partile din spate trebuie sa strang din coate sa vad.... daca ma intelegi ce vreau sa spun poate sunt eu lung in maini nu stiu ce sa zic... dar nu degeaba vad ca pune lumea prelungitoare la oglinzi e clar ca nu numai la mine e problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 salut smok3, vad ca ti-ai luat busa. Sa o stapanesti sanatos! De curiozitate, daca vrei sa detaliezi bineinteles, care sunt motivele de ai trecut de la st1300 la busa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 (editat) Multumesc sa fie !! Pretul am luat`o la un pret bun si am zis sa o incerc si pe asta recunosc nu este genul meu de motocicleta dar ca sa o fac sa para urmeaza sa investesc intr`un set de givi V35 laterale si un topcase cred ca tot de la givi modelul nou V56 .... Editat Februarie 21, 2015 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Nu nu mi`a scapat si aici e tot gustul meu asa ca te rog nu ma judeca cand vad genul asta de ghidon eu nu vad in fata ochilor decat o motocicleta naked sau enduro-touring,touring... pe bune si since chiar ti se pare ca se potriveste genul asta de ghidon/pozitie in mers pe pe o motocicleta sport ?Eu zic ca nu si repet este doar parerea mea ....Da daca erau niste semighidoane mai inalte gen la VFR unde pozitia este semi-aplecata si nu ii maini cum e la Busa tot respectul... nici gand asa ceva dar acum fiecare cu gusturie si placerile lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 @danutu_m E un semn. Smok3 tot Aprilia a avut pana a trecut pe Busa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate