bibu21 Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Salut am si eu o nelamurire la ce temperatura trebuie sa stea apa in orash la o honda cbr 1000rr mie imi ajunge si la 110 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 (editat) Putin... la unii sare si de 110. Din ce imi dau seama temperatura ideala de functionare este pe la 80 de grade. Stai linistit... asa patim cu totii... cei care se ocupa de semafoare au grija sa prindem 2 din 3 Editat Mai 8, 2013 de m4mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Cel mai mult am vazut 117.. ma las de mersul in oras, sigur se rezolva "problema". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_rusu Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 uita-te in manualul mobrei, tre' sa scrie temperatura de regim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 cred ca orice moto in afara orasului sta la 80+ sau - grade .. 79-82 pe acolo... si in oras 90 peste. Al meu gsxr 600 sta la 81 maxim la drum lung.. in oras sta la 90-100. si la 107 intra ventilatoru ! .. e prea cald in oras si mersu prea incet nu are cand sa se ventileze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 la semafoarele lungi am vazut multi care le opresc, dupa ceva timp am inceput si eu treaba asta...stai pe 100 grade si mai si bat de deasupra alte 30 - 40.....cam greu, cel putin la mine, cu ceva kg in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate