campers Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 cand semnalizez dreapta , nu imi aprinde martorul din bordcand semnalizez stanga , e okam semnalizari led in fata , si din acest motiv semnalizeaza mai repede ..si am crezut ca din acelasi motiv nu imi aprinde nici martorul , dar am pus ieri de proba semnalizari normale , si aceasi problema. Am releu semnalizare pt leduri .de unde ar putea fi problema ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 primul lucru, verifica sigurantele, la mine asta a fost problema- siguranta era aceeasi pt stop frana si toate cele 4 semnale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Mai 9, 2013 Autor Share Postat Mai 9, 2013 sigurantele sunt ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 cand semnalizez dreapta , nu imi aprinde martorul din bord cand semnalizez stanga , e ok am semnalizari led in fata , si din acest motiv semnalizeaza mai repede ..si am crezut ca din acelasi motiv nu imi aprinde nici martorul , dar am pus ieri de proba semnalizari normale , si aceasi problema. Am releu semnalizare pt leduri . de unde ar putea fi problema ? becul(led) din bord ars? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 becul(led) din bord ars? n-are cum, e doar unul, nu se aprindea doar pe o parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 La tine firul de la semnalizarea din dreapta e intrerupt si nu mai ajunge curent la bec sau o dioda stricata ca din instalatia aia electrica pare ca merg 2 fire la bec si normal au nevoie si de 2 diode ca altfel ca semnalizezi stanga sau dreaota se aprindeau toate 4 deodata. Iei un multimetru il pui pe dioda (continuitate) si o borna o pui pe plusul de la firul de semnalizare din dreapta si pe firul de la becul din bord, ar trebui sa ai continuitate daca nu ai inversezi bornele intre ele si incerci dinou, daca tot nu merge incerci si pe partea stanga acolo trebe sa mearga dar sa fi tu convins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Mai 9, 2013 Autor Share Postat Mai 9, 2013 imi poti marca pe schema cam pe ce tronson banuiesti a fi problema ? m-am exprimat putin aiurea in prima postare acum are instalat releul original , si clipesc mai repede am crezut ca din cauza asta nu imi aprinde martorul din bord , si am pus , de proba , unul electronic , dar problema persista il voi monta pe cel electronic dupa ce ii dau de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 (editat) Am marcat cu patrate verzi firerel de care vorbesc Ai rezolvat problema ? spunene si noua ce a avut poate cineva are o problema asemanatoare si gaseste aici raspunsul Editat Mai 13, 2013 de Coste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Mai 13, 2013 Autor Share Postat Mai 13, 2013 nu am rezolvat-o , nu am mai umblat la ea (deocamdata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Daca reusesti ceva cu ea sa ne zici si noua ca mai cam facut curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Mai 22, 2013 Autor Share Postat Mai 22, 2013 azi m-a apucat cheful de treaba iar , am schimbat releul (l-am pus pe cel electronic) , am pus toate semnalizarile cu led (inainte erau pe fata led , pe spate clasice) imi stau semi-aprinse ledurile de pe partea care semnalizez , atunci cand ar trebui sa fie stinse. in bord abia se mai aprinde martorul pt stanga . Pt dreapta tot nu se aprinde . vreo idee ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 de controlat fire nu ai avut chief ?. Daca ai multimetru il pui pe dioda (suna cand atingi firele intre ele) si pui un fir la plusu de la becul din bord iar al doilea fir il pui pe rand la firele de la mufa releului de semnalizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Mai 22, 2013 Autor Share Postat Mai 22, 2013 nu am mai verificat cu multimetru ca nu puteam scoate prea bine martorul de sub bord fara sa o desfac iar , si m-a cam descurajat am rezolvat in schimb problema cu martorul problema era ca avea bec LED in loc de bec clasic . acum am urmatoarea configuratie - semnalizari fata led , martor bec clasic , semnalizari spate clasice , releu electronic . acum totul functioneaza asa cum trebuie (inclusiv martorul sa se aprinda in ambele parti ) problema apare acum , cand montez si pe spate tot LED ..imi da peste cap tot . Cred ca releul meu electronic este de o calitate cam slaba , si ar trebui sa il schimb . (cu toate ca a costat un pic cand l-am luat de pe ebay , din anglia ..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate