catalinv Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 salutare cred ca am cablul de acceleratie ciupit,acceleratia numai revine... unde pot sa o repar si eu? poate cineva sa imi spuna daca este cablul de acceleratie sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 (editat) daca nu mai trage inapoi verifica mansonul prima oara, ori e blocat de praf , mizerie.. 2 -Desfaci blocul de comenzi dreapta si bagi putin ulei pe cablu . Succesuri Editat Mai 9, 2013 de defcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pirate13 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 (editat) Mesaj sters Editat Mai 9, 2013 de Pirate13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Ori cablurile nu-s puse bine ori sunt prea intinse ... de obicei variante B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 1 - vezi sa nu fie vreun cablu "gatuit" pe undeva 2 - verifica daca e vreun cablu rupt 3 - vezi in ce stare e arcul de pe carburator care actioneaza cele doua cabluri 4 - desfaci blocul de comenzi dreapta, pui wd40 cu seringa in manson in timp ce "fatai" si zbirul (la ambele cabluri) sper sa ajute, noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinv Postat Mai 10, 2013 Autor Share Postat Mai 10, 2013 am verificat si la manson nu este nici o problema,este de la cablu m am interesat si un cablu de acceleratie si deceleratie costa undeva pe la 200 euro si mi se pare cam scump am auzit ca undeva prin bucuresti sunt unii care le repara pe 150 ron stie cineva unde pot sa repar asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 200 euro 2 cabluri ? da ce hornet ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Un cablu de acceleratie OEM nu e mai scump de 200 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinv Postat Mai 10, 2013 Autor Share Postat Mai 10, 2013 2007 cu abs am intrebat la honda si atat mi au spus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Extrem de scump. Suna-ma in 30 de minute si vad daca gasim ceva pe stoc sau compatibil. Eventual pe comanda si la ce bani. Mi se pare exagerat pretul celor de la Honda 0722 620 397 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Decat sa iei de la honda , mai bine apuca-te sa iei forumul la puricat si sa te duci la baietii care au service-uri , bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 daca te pricepi nitel/ai pe cineva care le ghiceste, cu 30 RON iti faci cabluri de te tin o viata: zbir+capete cu prindere pe surub. chiar si 200RON mi se pare o suma exorbitanta ... daca nu te descurci da-mi un PM, iti recomand ce sa cumperi si le facem in fata blocului in max 1 ora. Am mai facut cabluri asa si stau pe motor de ani buni. WTF, sunt 2 zbiruri ... si un rolls te-ar tine pe o cheltuiala mai mica bafta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate