Cyba Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Acum am dat peste STIREA ASTA. Momentan nu sunt alte amanunte. Cine are detalii, postati aici va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 E vorba de Grig(VN 800) si Marius(V-strom), mai alte detalii gasesti pe Iasi la accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Sa-i ia darcu de cretini...azi am dat o tura cu un prieten pana la intrarea in Calarasi si inainte de Lehliu tot asa a iesit un mos cu un opel Corsa rosu in depasire pe parca nici nu existam....noroc ca e soseaua lata si ne-am dat pe margine sa-i facem dobitocului loc.....dar daca eram cu masina o beleam ca ori il luam in plin ori ieseam in decor. Insanatosire grabnica celor accidentati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Acum am dat peste STIREA ASTA. Momentan nu sunt alte amanunte. Cine are detalii, postati aici va rog. nu citesti si tu sectiunea locala? /index.php?/topic/181704-accidente/page-21&do=findComment&comment=3439293 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate