Lancelot Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Drumul Zarnesti - Poiana Marului e f frumos, intr-adevar, dar era cam praf acum un an, nu stiu daca l-au mai carpit sau nu. Dar oricum, cu GSA-ul, te descurci tu. Dar dece nu bagi o tura pana la Oradea sau pana in Maramures? Adevarata Transilvanie incepe dincolo de Sighisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Eu m-as baga la doua zile ... cort, frigarui la foc, relax Am vazut ca nu sunteti prea hotarati..dar la ce propui tu sunt de-acord oricand.Vineri,sambata,duminica voi fi la Vama Veche iar voua va recomand antrunirea de la Manesti,Dambovita organizata de www.blackhelmets.ro .Daca va pica bine va doresc distractie placuta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 merg in maramures dar 2 zile. acum ma duc sa dau buna ziua la poporul ungar si sa le mananc gulasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Daca vrei traseu frumos de 1 zi, ce zici de asta? Buc-Bv-Sf Gheorghe-Tusnad-MCiuc-OdorheiuSec-Vanatori(ev. Sighisoara)-Bv-Buc. Este putin mai lung (pana in 650 km), dar drumul de la Sf Gheorghe pana la Odorheiu Secuiesc este foarte frumos si nu prea circulat. Sa nu mai spun ca SfGheorghe - MCiuc a fost proaspat reabilitat si momentan este una din cele mai bune sosele din Romania, dar deloc aglomerat. Radare posibile pe la Chichis, Bixad, MCiuc si coborare spre Odorhei. Se mananca bine fie pe la Tusnad, fie pe Harghita, in zona Baile Homorod (eventual o mica escala pe la Baile Harghita, la http://www.hotelozon.ro/, unde se mananca f bine si super ieftin). Recomand drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 (editat) stiu multumesc l-am facut de cateva ori in grupuri mai mari sau mai mici. in transilvania e frumos cam peste tot, la fel ca in bucovina. pe la noi pe aici prin sud e cam naspa, dar dobrogea mie imi place cu drumurile alea cat vezi cu ochii. Editat Mai 16, 2013 de GSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 pe ce drum e facuta prima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Sa pun si eu paie pe foc, poate va razganditi: ieri seara era data la o parte o bucata de beton de la Balea Cascada. Valul de frig a adus si ceva zapada sus, dar azi se topeste... Acum e de facut TF-ul: nici la urcare (pana aproape de Balea Lac, mai aveam doua urcari, dar m-am oprit din motive de ora/zapada/singureala), nici la coborare nu am intalnit nicio masina! E liber!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 pe ce drum e facuta prima poza Asta ma intereseaza si pe mine! Deci, unde ai facut poza? Merg si eu destul prin Dobrogea, dar un drum secundar atat de frumos astfaltat n-am vazut. Asa era acu' vreo 5 ani Harsova - Tulcea , dar asta pare a fi mai ingust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 unul asemanator e braila - slobozia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 (editat) e ruta de dobrogea pe la macin de iesi pe la cernavoda. si a doua e tot acolo - hahaha. mai e asa si spre delta, mergem sapt cealalta. asta e ruta, e in lista aia: Macin.gdb treci cu bacul la braila sau galati si mergi macin - ciucurova - capidava - cernavoda unde te poti urca pe autostrada. pe ce drum e facuta prima poza Editat Mai 16, 2013 de GSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Atunci este o bucata din DN 22A, intre Topolog si Saraiu (numai acolo este atat de drept pe o portiune lunga), dar poza aia trebuie sa aiba deja vreo 5 ani. De atunci drumul nu mai este atat de bun, l-au stricat camioanele care au carat eolienele acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Domnilor, eu ma retrag, merg la baetii de la blackhelmet, cort, foc, frigarui...bereeee Sa aveti drum bun si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Domnilor, si eu ma retrag.. am luat o raceala si vad ca acum s-a lasat cu febra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 acum am vazut, fa-te bine, sanatate! a ramas la 9:30 din cauza unuia care nici nu se scoala nici nu i se mai scoala. vai de viata lor astia cu varadero - hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate