cascavalu' Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 SALUTARE am nevoie de cateva sfaturi vreau sa achizitionez o motocicleta acum nu stiu ce sa aleg intre 2T sau 4T tin sa precizez ca nu sunt tipul care sa traga de motor sau care se baga peste tot, bine acum sa nu credeti ca merg la plimbare doar duminica si in stil babeste mai pe romaneste merg ca omu normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slick89 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Fiecare are avantajele si dezavantajele ei , 2T ul este mai puternica, accelereaza mai repede, daca nimeresti si un full powervalve ajunge la destul de multi caluti , dar se uzeaza mai repede, tb amestecul facut mereu, sa nu uiti sa completezi si uleiul cand pui benzina , 4T este mult mai fiabila, nu scoate fum , dar nu are acelasi demaraj ca si 2T, nu este la fel de puternica ! Eu as merge oricand pe 4Timpi , am avut si 2T si acum am 4T si nu se compara ca si fiabilitate ! Orice ai alege, sa te bucuri de ea si sa cauti una cat mai ingrijita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cascavalu' Postat Mai 14, 2013 Autor Share Postat Mai 14, 2013 mersi slick89 de sfaturi tin sa spun ca am un buget de 1500 euro nimic mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioidrace Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 4T, recomand Honda CB500, nu iti lua sub 500cmc, in buget te incadrezi/ putere ai cand trebe / e de incepator si nu numai / e fiabila . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cascavalu' Postat Mai 14, 2013 Autor Share Postat Mai 14, 2013 salut ioidrace tin sa spun ca nu vreau ceva mare gen suzuki dr 650 sau mai stiu eu ce ,nu vreau sa trag sa ma chiunui sa o ridic sau mai stiu eu ce ca prostu ,vreao o moto usoara maxim 100 kg si nu sunt chiar incepator la activ am avut vreao 5 moto cagiva elephant 125,yamaha wr 250,suzuki dr 350,650,ktm 520 am avut si de stada ceva deci cred eu ca ma descurc ,bine nici expert nu sunt dar cred ca ma incadrez undeva la mijloc,oricum cred ca o sa optez pe o yamaha 250 4 t dupa 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioidrace Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 sa o conduci sanatos si fara incidente in cazu asta eu tot cb 500 recomand, imi pare foarte fiabila(are cei drept 170 kg). bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 baiatu intreaba de enduro si voi ii recomandati cb .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 cb500 e de enduro , nu stiai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cascavalu' Postat Mai 14, 2013 Autor Share Postat Mai 14, 2013 salutare se poate inchide topicu,am ales o honda crf 450 din 2006 la un pret foarte bun,maine sper sa o aduc acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Spor pe circuit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorCPI Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Sunt foarte curios la ce pret ai cumparat-o daca ne poti spune te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate