f0rest Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 imi poate spune cineva unde se poate gasi o suspensie pe spate pentru derbi senda in judetul cluj sau un site care se ocupa cu asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 http://www.romimoto.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 intrebare: Reconditioneaza cineva amortizoare (preferabil din Cluj)? Ma intereseaza sa reconditionez amortizorul de pe spate de la Tenere 1VJ (similar cu cel de XT din ce am inteles eu), insa singur nu ma descurc si nici nu am conditiile necesare. Sunt capabil sa il dau jos de pe mobra si sa il infig la loc, dar nu am cum sa il desfac si sa ii schimb eu cele trebuincioase din interior . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 intrebare: Reconditioneaza cineva amortizoare (preferabil din Cluj)? Ma intereseaza sa reconditionez amortizorul de pe spate de la Tenere 1VJ (similar cu cel de XT din ce am inteles eu), insa singur nu ma descurc si nici nu am conditiile necesare. Sunt capabil sa il dau jos de pe mobra si sa il infig la loc, dar nu am cum sa il desfac si sa ii schimb eu cele trebuincioase din interior . Fa-i o poza amortizorului ca sa vad daca e servisabil. Servisat nu inseamna reconditionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate