bmwio Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Citeva din pozele de pe traseul prin Serbia, Croatia si Muntenegru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Mirific. Peisajele sunt superbe, calatoria de vis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divingpixel Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 (editat) Felicitari pentru tura, dar peisajele is mai urate ca ale noastre ca nu au peturi, pungi si gunoaie la tot pasul ... Nu mai zic ca rauri si cascade asha de sarace si urate mai rar gasesti la noi. Astia dau dovada ca nu au belsug in tara si nu isi permit sa iasa in fiecare weekend la padure sa incinga gratarele ... Editat Mai 20, 2013 de Divingpixel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator marianwrx Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) salut . f frumoasa excursia , felicitari. spune mi te rog traseul mai exact, costurile si starea drumurilor ca tare as vrea si eu o tura.mersi. Editat Iunie 2, 2013 de marianwrx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 4, 2013 Autor Share Postat Iunie 4, 2013 salut . f frumoasa excursia , felicitari. spune mi te rog traseul mai exact, costurile si starea drumurilor ca tare as vrea si eu o tura.mersi. Ai mai jos informatiile necesare, pentru altele astept intrebari. Drumurile sint foarte bune, exceptind clisura, care este ca orice drum judetean. Autostrazile sint cu plata, perfecte, toate utilitatile, mai putin cazari pentru care trebuie sa te abati, poti plati cu cardul taxa ca oriunde, magazine, hoteluri, benzinarii, etc. Pentru cazare sa ai si cash, euro de preferat. /index.php?/topic/695377-excursie-in-fosta-yugoslavie/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate