stulewa Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Salutare, daca anul trecut am fost implicat in organizarea cursei demonstrative de enduro in 2013 voi organiza o demonstrativa de supermoto. asadar va invit cu drag la acest eveniment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 multumim ... dar niste detalii? loc, data ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 24-26 mai - Romexpo bilet: 20 lei / zi sau 30 lei / abonament de 3 zile http://www.bucharestwheelsarena.ro/vizitatori.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_macarii Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Apreciez initiativa si te felicit. Numai ca anuntarea unui asemenea eveniment cu doar 2 zile inainte nu mi se pare incurajatoare pentru cei ce doresc sa participe, in special pentru cei din provincie. Mai ales intr-un sezon in care acesta e singurul eveniment supermoto. Oricum, sper sa iasa ceva frumos. Abia astept sa vad ceva poze si videoclipuri. Bafta si distractie placuta participantilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 22, 2013 Autor Share Postat Mai 22, 2013 din pacate comfirmarea "financiara" extrem de tarzie m-a obligat sa fac doar un eveniment demonstrativ... mi-as fi dorit tare mult sa fac o cupa, chiar vorbisem in toate directiile dar nu se poate organiza o competitie sportiva intr-o saptamana...poate anul viitor vom face mai mult decat o demonstratie si va fi anuntata din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 . Mai ales intr-un sezon in care acesta e singurul eveniment supermoto. Cea mai tristă veste pe anul ăsta. La Arad, la prima etapă, au fost foarte puțini participanți dar încă mai speram să se țină măcar o etapă la București. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Se pare ca in weekend vremea tine cu noi, nu o sa mai ploua... bine, e vremea probabila... Duminica cred ca o sa vin si eu, n-am mai fost de vreo 2-3 ani la evenimente de genul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Cea mai tristă veste pe anul ăsta. La Arad, la prima etapă, au fost foarte puțini participanți dar încă mai speram să se țină măcar o etapă la București. Apartine de FRM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Cine ? Apartine de FRM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 cateva poze de azi... am ajuns cam tarziu, dar am prins ceva, ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Chris Pfeiffer la romexpo.. acu vad si eu. Unde naiba se anunta evenimentele de genu asta ca pe sectiunea de evenimente nu a pomenit nimeni de un spectacol in genu? Mare tristete de forum... daca stiam veneam si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Nu se anunta....pastreaza pt ei..... Cine ? etapa...man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate