claudiulro Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Salutare tuturor. Am o nelamurire. Am cautat pe forum insa nu am gasit ceva care sa ma ajute. Trebuie sa schimb kitul de lant si stau in dubii , nu stiu ce sa aleg. 1) DID 530VX - acesta are X-ring 2) Regina O-ring - acesta are O-ring La pret nu e diferenta mare doar 15 euro. Ma intereseaza pentru un suzuki GSF 600 N din 97. Din cate m-am documentat, lanturile care au X-ring sunt mai bune, in sensul ca sunt mai rezistente. Daca ma poate ajuta cineva cu o parere ii sunt recunoscator. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Alta recomandare de luat in calcul: EK sau RK. E doar o parere personala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Alege x ring,asa cum ai citit,sunt mai bune decat cele cu o ring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 ek sau rk, did sunt mult supraevaluate... x/z-ring sunt mai bune decat o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 (editat) cand alegi lantul sa iti stabilesti si ce tip de inchidere vrei...pot exista vx/e (e-endless , adica "inchis" fara vreo za de legatura), vx/n (n-il primesti desfacut, dar il inchizi prin nituire), vx/c( c- il primesti tot deschis, dar il inchizi cu un "clip"). se presupune ca cele "e" ar fi cel mai rezistente, dar si un pic mai greu de montat, in sensul ca pt montare exista posibilitatea sa dai jos bascula (sau nu), in functie de motor. Editat Mai 24, 2013 de marauder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiulro Postat Mai 24, 2013 Autor Share Postat Mai 24, 2013 Am inteles. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. O seara faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate