sweetpayn Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 (editat) In urma faptului ca am tras cauciucul de pe acceleratie s-a desprins capatul sufei de decelerare. Am desfacut rezervoru, airbox-ul pentru a putea ajunge in pozitie sa fixez capatul acelei sufe in pozitie-> l-am fixat. Am remontat totul inapoi iar acceleratia nu mai revine total inapoi. (deabea jumatate din cursa normala) Cum anume trebuie sa o reglez? Ma poate ajuta cineva? Editat Mai 27, 2013 de sweetpayn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Asigura-te ca ai un joc de 2-3 mm lasat si in rest ar trebui sa fie OK, atat timp cat nu ai fire rupte in cablu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweetpayn Postat Mai 27, 2013 Autor Share Postat Mai 27, 2013 Maneta de acceleratie nu mai vine inapoi asa cum venea inainte ...cum sa fie ok ? Cu unul din cabluri dat jos (ori cel de accelerare ori cel de decelerare ) functioneaza bine. Are vreun reglaj ce trebuie facut ? :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Cred ce e afectat arcul de readucere. Treb'e doar sa dai de el si cum zice antevorbitorul sa nu fie shufa zborshita prin manta. Bahta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweetpayn Postat Mai 27, 2013 Autor Share Postat Mai 27, 2013 Arcul de readucere este ok, functioneaza bine. Sufa iara e ok..culiseaza bine in interiorul acelui cablu. Tin sa specific ca am umblat la cablurile alea de reglaj...cum anume se face reglaju la ele? (atasez si o poza) O jumatate de cm din cablu de decelerare nu mai exista (l.-am scurtat pt a putea prinde cu saiba aia mica pe unu din capete-> cel din partea manetei de acceleratie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Slabeste putin cablurile si o sa mearga.Adica insurubeaza acele camasi sa vezi mai putin filet expus. Cred ca ai inteles asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweetpayn Postat Mai 29, 2013 Autor Share Postat Mai 29, 2013 Am sa incerc , mersi pentru replay si explicatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate