B.B. Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Piese Minsk, orice doriti, comision 0. Personal am 2 furci din cutia de viteze si un pinion de atac cu 14 dinti. orice doriti pot sa va trimit. Si de Mobra (segmenti, piston, cilindru, aprindere) Pt minsk: manere lampa spate cabluri ambreiaj frana cutie viteze completa sau bucati din ea vitezometru cauciucuri carburator 2 modele ax schimbator scarite oglinzi manere amortizoare piston+segmenti cilindru - 2 modele, naspa=ieftin, bun=mai scump bolt ambielaj motor cu totul lant + foaie + pinion de 15 sau de 14 diverse......... pot aduce si de IJ Execut reparatii Minsk, rezolv orice problema. Ieftin sau pe gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Execut reparatii Minsk, rezolv orice problema. Ieftin sau pe gratis. piese moca n-ai? zici ca ai un motor intreg? in c stare e si cat vrei p el...si, am un prieten care are nevoie de o cutie de viteze...daca imi poti spune cat vrei p e f bine....si p mine m-ar mai interesa 2 segmenti noi daca ai ca nush c nu-i place ca nu trage daca nu-l turez tare...si mai si urla tare id meu de mess e: dantu2005@yahoo.com daca vrei sa vb. bafta si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Piese Minsk, orice doriti, comision 0. Personal am 2 furci din cutia de viteze si un pinion de atac cu 14 dinti. orice doriti pot sa va trimit. Si de Mobra (segmenti, piston, cilindru, aprindere) Pt minsk: manere lampa spate cabluri ambreiaj frana cutie viteze completa sau bucati din ea vitezometru cauciucuri carburator 2 modele ax schimbator scarite oglinzi manere amortizoare piston+segmenti cilindru - 2 modele, naspa=ieftin, bun=mai scump bolt ambielaj motor cu totul lant + foaie + pinion de 15 sau de 14 diverse......... pot aduce si de IJ Execut reparatii Minsk, rezolv orice problema. Ieftin sau pe gratis. eu vreau neaparat cutia de aer care face legatura intre carburator si filtrul de aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 eu vreau neaparat cutia de aer care face legatura intre carburator si filtrul de aer Aha...si mie imi trebuie aia...s-a stricat plasticul care se mula pe carburator si acum practic n-am filtru de aer...ca trage toate mizeriile care se plimba pe acolo... ...deci sa facem un rezumat la ce vreau eu...: in primul rans vreau sa stiu cat e o cutie de viteze completa (noua), segmenti, plasticul dintre filtrul de aer si carb si informational cat e un motor nou de Minsk. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 da ptr ce iti trebuie un motor de minsk ? ai carterele stricate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 da ptr ce iti trebuie un motor de minsk ? ai carterele stricate ? ba oameni buni, e vorba de piese noi, nu de ce am eu pe acasa. cutia de viteze completa costa 150 ron cutie de filtru nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 cat ceri pe motoru de minsk complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 cat ceri pe motoru de minsk complet intreb si itit spun eu le cumpar de la rusi pentru voi. atat. Ca sa nu bateti drumu la Galati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 cutie de viteze ma intereseaza pt un prieten... spune-mi ce contine mai exact ? ps:lasa-mi un mail la c0zmin1@yahoo.com sau pe mess la c0zmin1 (nu prea intru pe forumul asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 ok sa te interesezi pls ca am mare nevoie ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 3, 2006 Autor Share Postat Decembrie 3, 2006 cutie de viteze ma intereseaza pt un prieten... spune-mi ce contine mai exact ? ps:lasa-mi un mail la c0zmin1@yahoo.com sau pe mess la c0zmin1 (nu prea intru pe forumul asta) cutia contine tot. axurile cu toate pinioanele, furcile, harta, si cam atat. ok sa te interesezi pls ca am mare nevoie ms vezi ca era pe undeva pe-aici pe un topic numarul de telefon al rusului. Da un search cu "Victor" sau "Ruslan" si poti sa-i intrebi direct. Hai ca am dat eu :0740992782 - Victor. e baiat de treaba si de cuvant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate