B.B. Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Azi plec la Pescuit. 40 de km offroad in Insula Mare a Brailei. Amatorii de enduro si crapalai si stat la cort o noapte sunt asteptati la Braila. Cine vine primul are 2 beri de la mine! Va astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 18, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2006 nimeni? 3(trei) beri plus o mamaliga! Serios! Inscrierile se fac pana la ora 11 cel tarziu. Ofer masa si cazare. Am trei camere, casa mea, eu tai eu spanzur. Dam si chef daca vreti. Dau de baut pentru prima japoneza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 nimeni? 3(trei) beri plus o mamaliga! Serios! Inscrierile se fac pana la ora 11 cel tarziu. Ofer masa si cazare. Am trei camere, casa mea, eu tai eu spanzur. Dam si chef daca vreti. Dau de baut pentru prima japoneza! eu veneam la pescuit da-i prea departe acolo. hai tu undeva la mijloc. eu is din mangalia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 18, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2006 eu veneam la pescuit da-i prea departe acolo. hai tu undeva la mijloc. eu is din mangalia nu pot aici sunt locurile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Iar nu ajung in WE la Dunare Tare m-as fi urcat fix acum pe motor dar fac turturi 250 km noaptea Mutati-o fratilor mai aproape Nu-ti urez nimic sa nu te superi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 19, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2006 Iar nu ajung in WE la Dunare Tare m-as fi urcat fix acum pe motor dar fac turturi 250 km noaptea Mutati-o fratilor mai aproape Nu-ti urez nimic sa nu te superi ! dupa ce am mers 50km pe teren accidentat sa ajung la locul cu pricina, mi-am dat seama ca am uitat mamaliga acasa. M-am intors dupa ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 (editat) fir intins! daca mai faci o invitatie ca asta dar in vara in mod sigur nu vei avea loc pentru toata lumea! si daca imi dai voie sa te citez: Proper planning prevents poor performance. Editat Noiembrie 19, 2006 de najnaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 belbody..ce-ai facut la pescuit??uimeste-ne...poze ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 21, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2006 belbody..ce-ai facut la pescuit??uimeste-ne...poze ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 super tare pufoaica dar pestele?unde e pestele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 dar halau' cat e halatu'? Poze cu peste nu se paun ca era inchis la metro. joke On topic: Pune niste poze cu pestele prins sa vada lumea ce a pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 dar halau' cat e halatu'? Poze cu peste nu se paun ca era inchis la metro. joke On topic: Pune niste poze cu pestele prins sa vada lumea ce a pierdut. Peste nu am prins atunci. Acum, in jurul orei 7:00 plec la Bucuresti. La 7:30 sunt in Piata Revolutiei. ( ). Daca vrea cineva sa ne intalnim sa ne vedem si sa stam de vorba, sunati-ma sau dati beep ca sun eu. 0727774403. Sau dati mail la belciu.bogdan@gmail.com. Pot vedea mailurile pe telefon. Sau SMS. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glory Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Peste nu am prins atunci. Acum, in jurul orei 7:00 plec la Bucuresti. La 7:30 sunt in Piata Revolutiei. ( ). Daca vrea cineva sa ne intalnim sa ne vedem si sa stam de vorba, sunati-ma sau dati beep ca sun eu. 0727774403. Sau dati mail la belciu.bogdan@gmail.com. Pot vedea mailurile pe telefon. Sau SMS. Bafta. zbori nu? ) ai grija ca e ceata pe pista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 zbori nu? ) ai grija ca e ceata pe pista... Stiu cum e. Astept sa se lumineze si dupa aia plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate