tudy55 Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 (editat) voi pune si poze din timpul constructiei in curand. Editat Mai 31, 2013 de tudy55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 O poza in care stai pe ea nu ai? Ca nu imi dau seama de pozitie deloc. Imi place furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Mai 31, 2013 Autor Share Postat Mai 31, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=371637696290425&set=vb.100003325929107&type=2&theater am doar un filmulet deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noobzor Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 (editat) Ai profilul privat sau ceva, nu merge filmul, ai putea sa schimbi security settings doar pentru asta. Oricum, pur si simplu fenomenala(desi cu siguranta aproape imposibil de calarit in conditii normale). Abreiajul e la piciorul stang, chiar langa schimbator din cate vad,nu? Editat Mai 31, 2013 de noobzor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MoederNuker Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 arata genial.. daca ai avea si un rezervor sa mearga cu linia furcii,,, furca aia lucreaza sau e rigida? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falloutadress Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Arata genial, dar nici eu nu imi dau seama cum stai sau cum vezi peste rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 o fi doar un exercitiu de design mai mult decat o motoreta utilizabila mai mult decat 5-10 km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Mai 31, 2013 Autor Share Postat Mai 31, 2013 Ai profilul privat sau ceva, nu merge filmul, ai putea sa schimbi security settings doar pentru asta. Oricum, pur si simplu fenomenala(desi cu siguranta aproape imposibil de calarit in conditii normale). Abreiajul e la piciorul stang, chiar langa schimbator din cate vad,nu? am modificat la setari ,poate vedea oricine video ..furca e rigida ,ambreiajul e pe schimbator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 din ce ai dat jos de pe ea mai ai din piese, plastice etc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Mai 31, 2013 Autor Share Postat Mai 31, 2013 o fi doar un exercitiu de design mai mult decat o motoreta utilizabila mai mult decat 5-10 km... ))) din ce ai dat jos de pe ea mai ai din piese, plastice etc ?salut.nu mai am absolut nimic din ornamentele alea. s au dat ca painea calda ,spune mi ce anume ai nevoie si iti raspund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 SUUUPEEERRRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Foarte tare. Felicitari pentru curajul sa-i faci asta. Putini de la noi se incumeta si nu neaparat ca nu vor, ci mai degraba datorita dificultatilor legate de legislatia in vigoare sau o posibila vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Iunie 3, 2013 Autor Share Postat Iunie 3, 2013 Foarte tare. Felicitari pentru curajul sa-i faci asta. Putini de la noi se incumeta si nu neaparat ca nu vor, ci mai degraba datorita dificultatilor legate de legislatia in vigoare sau o posibila vanzare mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate