Sari la conținut

noobzor

Membru
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de noobzor

  1. noobzor

    My first built

    Ma bravo, sa o stapanesti sanatos. Un singur lucru, poate ti-ai dat seama deja: nu te vad bine la prima frana mai serioasa, o sa iei piulita aia dintre sa si rezervor fix in urmasi.
  2. Clar japoneza bro! Iei un CBR din 92 cu 500 de euro daca te chinui nitel! Acum serios, si eu caut de ceva timp motor la categoria buget care sa nu fie cazatura, cel mai bine te uiti cat costa piese pentru "worst case scenario" si aia o alegi. Consumul este relativ intotdeauna ca niciodata nu merge totul cum trebuie, cat de "fun" este la fel deci fundamental ajungi la cat costa mentenanta si reparatii. Nu am mers pe asa ceva insa am vazut cateva care par foarte bine intretinute la bursa comunistelor sau cum se numeste. Cauta un proprietar cu una bibilita si vezi ce te informeaza.
  3. Foarte frumos ca ti-ai indeplinit visul. Orientativ cam cat te-a costat?
  4. The infamous mufa 3P!!! Gasesti echivalente cam la orice motor Honda mai maricel cred. Daca esti din Bucuresti incearca pe strada Maica Domnului langa Obor. Nu o vei gasi neaparat pe asta(sau cine stie) DAR obligatoriu vei gasi ceva apropiat. In caz de maxima urgenta incearca www.tme.eu .Trebuie sa fie de putere mare oricum, nu merge orice rigleta din piata. Se cositoresc cam greu mizeriile astea bonus daca nu stii sa cositoresti bine mai mult faci rau, o sa se incinga iar si o sa patesti la fel sau mai rau.
  5. Motor pas cu pas electric cu limitatoare de capat de cursa, asta as face eu(montajul este penal si lasa loc si de alte customizari pe partea de electrica). Motoarele electrice liniare nu au viata lunga si sunt foarte sensibile la alte incarcari decat pe directia de deplasare a tijei, cu atat mai mult daca iei chinezarii. Bonus nu o sa mearga decat cu cheia in contact. Asa as incerca eu si m-as baga sa te ajut dar chiar nu am timp lunile astea. Incearca pe elforum.ro, forumul electronistilor. Acolo gasesti toti dementii(in sensul ala simpatic) cand vine vorba de facut lucruri de la 0 la care nu se baga nimeni. Cu siguranta vor stii sa te ajute cu actionarea, partea mecanica si gasesti cu siguranta oameni care vor lucra din placere la asa ceva. Multa bafta si asfalt uscat. LE: m-am trezit si eu ca baba surda. Ramane valabil ce am zis daca nu merge totusi.
  6. Ma e ok, nu arata nici prea mult, nici prea putin. Ar putea sa isi mai ingrijeasca parul si nu prea are sani, dar altfel, na, aia e.
  7. Oribil! De toata jena! Trebuia sa vizitezi Rosia Montana! Hua!
  8. Desfaci in zona respectiva, schimbi piesa, asamblezi la loc.
  9. Oribil! Rusine! Romania nu va mai place! Dar lasand gluma la o parte, superb si de invidiat evident. La mai mare!
  10. noobzor

    Yamaha r6 :X

    Sa o stapanesti sanatos, am citit primele doua randuri si m-a luat durerea de cap. Paragraf, alineat, punct si de la capat ceva?
  11. Superb, asta e de povestit la nepoti. Doar bine si asfalt uscat.
  12. Pai din moment ce in minunea asta de lume nu exista autor moral al acidentului(masina 1) si tu l-ai lovit din spate pe al doilea, e cam clar vina ta. Cica trebuie sa circuli in asa fel incat sa poti evita orice pericol. Asta cu nu erai pe motor cand l-a lovit e un fel de nu tineam glontul in mana cand a intrat in tine.
  13. Cel mai bine ridici numarul la motorul ala, asa am vazut ca se face. Cred ca esti primul care vrea sa il lumineze mai bine
  14. Ai profilul privat sau ceva, nu merge filmul, ai putea sa schimbi security settings doar pentru asta. Oricum, pur si simplu fenomenala(desi cu siguranta aproape imposibil de calarit in conditii normale). Abreiajul e la piciorul stang, chiar langa schimbator din cate vad,nu?
  15. Salut, mereu iti vad posturile si ma intreb: ai peste 35 de ani si liceul la seral, este? Adica glumele sunt destul de triste (recunosc, unele chiar bunicele dar putine), le stii pe toate dar nu zici, ii spargi pe toti la capitolul mecanica si orice altceva doresti matale, in general glume de atelier. Este destul de enervant pentru ca unii oameni chiar nu au bani sa isi repare motoarele luate cu strans din c si fac si ei ce pot, nu e nici o bucurie sa iei necesarul de 50 de milioane la service, normal ca toti sunt panicati. Mai vii si tu cu aceleasi replici expirate cu nu va luati Honda ca eu proiectez motociclete de 50 de ani si eu stiu cel mai bine. Nu conteaza ca aia sunt pe piata de vreo 60 de ani si e plina lumea de Honda, ca sa nu mai zic de motoare de Honda in alte motociclete. Stiu eu altfel. Asta in cazul in care nu faci geniala gluma cu "Eu am Honda, nu va luati ca E proaste, HA HA HA". Dar tu ce motor ai mare mester? Scrie acolo enigmatic "3". Poate integ fraierii ca ai trei motociclete intregi si functionale. Frate trei motoare, esti nu doar foarte inteligent si spiritual, dar mai ai si bani sa intretii trei motoare. Nu degeaba stii atatea. Iar, ma adresez cu tot respectul, dar chiar sunt curios. Cateodata vreau sa stiu cu ce se ocupa unii oameni, care o rup in pareri si misto-uri pe motociclism.ro. Zeii astia din camera lor, cu tastatura in brate. O seara buna va urez domnule. On topic: Du-o naibii in service, cat poate sa iti ia pentru verificat bujiile. Da-l dracu de forum. Nu te mai zgarci la asa ceva.
  16. Hipster alert! Hipster alert! Hipster alert! Domnule Basty, cam care este raportul roata spate/penis din punctul dumneavoastra de vedere la nivel global? Doar o curiozitate. Sa inteleg ca negrii din fimele porno merg doar pe roti de semicursiera si au ghidon minimalist? E doar o moda, oldschool pentru choppere este oldschool pentru choppere si cu asta basta si include si cafe racers. Daca nu mai au ce sa faca acum pentru ca sunt un milion de oameni care fac choppere mari si rele pentru oameni cu p mica (desi cei de la TT Custom, turci ce-i drept, cam dau lectii vizavi de faptul ca inca se poate) asta e altceva, dar nu vad de ce ati jigni aiurea in tramvai atatia oameni. Fara suparare, dar cred ca va luati o paine de la gura cu comentariile astea. Custom este custom, punct. Nu toti vor performanta sau bobbere sau ce faceti dumneavoastra la Bastybikes, deci cum spun americanii aia subdotati si cu roata lata pe spate: GET OVER YOURSELF! Sincer, fara suparare, aveti dreptate cu siguranta vizavi de noile trenduri, dar mi se pare mizerabil sa arunci cu namol in oameni, mai ales asa la prima ora. Maine o sa atacati motocicletele sport, adventure, touring, atv-uri si ce mai apucati, pana raman doar alea incluse in categoriile de pe blogul dumneavoastra, doar alea sunt bune.
  17. In a patra poza, ai numarul putin ridicat. Vezi sa nu ai probleme cu legea..
  18. Cred ca cel mai bine mergi cu ea la un mecanic, dar unul mai priceput. Eu am auzit bolt lovit, piston spart, fusta piston sparta, garnitura chiulasa(ultima la service autorizat ford) etc pana m-am enervat si am dat jos baia de ulei si erau cuzinetii rosi. Stiu ca sunt niste baieti prin Otopeni care fac rectificari si alte minuni. Oricum, eu nu as mai merge cu ea,risti sa faci boacana de tot la motor.
  19. Daca e vreo asemanare cu 4 cilindri in line de la masina, suna a bataie de cuzineti, cel putin comportamentul asta il avea la mine la masina: se aude intre turatiile X si Y, in afara lor nu, Se aude asa indiferent daca motorul e cald sau rece?
  20. noobzor

    Primul meu accident !

    Numai de bine de acum incolo iti urez. Nu inteleg cum sa suni la 112 si sa nu iti trimita ambulanta la accident daca sunteti raniti. Nu inteleg de ce nu ai cerut ajutor medical, atunci sigur venea si politia si nu prea mai conta ce pile are domnisoara. In alta ordine de idei, nu inteleg prea bine cum s-a petrecut accidentul: te depasea pe contrasens cand s-a intamplat sau...? Sunt doua benzi pe fiecare sens? Erai pe 1 sau pe 2?
  21. Poti verifica si instalatia electrica de la alternator, etc. Mie imi arata 12.5 la relanti si aveam un fir din trei rupt.
  22. Felicitari si sa il stapanesti sanatos! Dar..de ce Victory si de ce modelul asta?
×
×
  • Creează nouă...