danny690 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Salut.as vrea sa imi schimb rulmentii de la jug la kawasaki zx9r an 98'insa nu stiu exact cota.Aveti stie cineva ce cod/cota au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Kawasaki 92116-1056 BEARING-ROLLER --- BEARING-ROLLER, BEARING-ROLLER,HI-CAP32005JR-1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny690 Postat Iunie 2, 2013 Autor Share Postat Iunie 2, 2013 Multzam. Maine merg sa vad ce gasesc Kawasaki 92116-1056 BEARING-ROLLER --- BEARING-ROLLER, BEARING-ROLLER,HI-CAP32005JR-1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai32 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Sau ii poti da jos pe ai tai, ii masori, si dai comanda in tara la distribuitorii INA sau FAG de unii cu role conice cu aceleasi cote. Eu asa am facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Sau ii poti da jos pe ai tai, ii masori, si dai comanda in tara la distribuitorii INA sau FAG de unii cu role conice cu aceleasi cote. Eu asa am facut. Unde ai gasit rulment superior cu cota de interior 26? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Simering de apa/praf la rulmentul inferior ai gasit sau l-ai montat asa chior? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai32 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) eu am luat pentru un cbr f2, nu mai stiu cota, din catalogul de la ina. in cazul meu, rezista la fortele care le-a specificat producatorul. uite aici gasesti http://medias.schaeffler.com/medias/la/start.do?property&lang=en&mediasS=a2ISeqApG-Qa&mediasCall si ii comanzi la distribuitorii lor din tara. sunt prin bucuresti, ploiesti, iasi, cluj... eu am pastrat simeringul de la cel vechi Editat Iunie 2, 2013 de Mihai32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Chiar sunt curios cum ai reusit sa dai jos rulmentul inferior fara sa strici simeringul. Ala ca sa isi faca treaba trebuie sa fie perfect si intact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai32 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) I-am indoit putin buza aia de cauciuc a simeringului, dar cand am asezat noul rulment pe el, si-a revenit. L-am montat prin februarie asa, si nu am vazut sa imi curga vaselina sau sa se aseze praf prin zona respectiva. Chiar si la o privire mai atenta, etanseaza bine pe cadru. Adevarul e ca nu m-am chinuit cu scoaterea rulmentului vechi cat m-am chinuit cu montarea astuia nou. Editat Iunie 2, 2013 de Mihai32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Exact cum ziceam Ce clasa de precizie ti-au dat aia la rulmenti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai32 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 P5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Sincer iti zic, am cautat in linkul tau si rulmentul superior de jug la toate hondele (26/47/15) nu se gaseste pe nicaieri. La ZX9, codul de rulment superior si inferior este 32907 dar sunt de negasit in acelasi link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate