ricomuerte Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 salut. aveti idee daca face cineva din jucetul Suceava carene din plastic? fibra? eventual si tabla? am gasit pe ebay dar sunt foarte scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 In Neamt te pot ajuta eu,am mai primit carene din Suceava,doar ca trebuie sa ai modelul dupa care trebuie sa iti fac.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 4, 2013 Autor Share Postat Iunie 4, 2013 pai as putea sa o trimit eventual pe cealalta si sa o faci in oglinda cumva. uite o poza ca sa iti dai seama cam cum e(chestia aia mica de sub scaun si rezervor). are un surub mai mare(de prindere) si 2 varfuri de plastic de bagat in 2 gauri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 4, 2013 Autor Share Postat Iunie 4, 2013 cea din poza e de pe net...vad ca e facuta la plesneala...oricum...asa ca sa iti faci o idee de marime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 imi pare rau nu pot face in oglinda,pot sa copiez orice carena dupa cea originala,imi trebuie modelul exact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 4, 2013 Autor Share Postat Iunie 4, 2013 pai carena a zburat anul trecut pe undeva pe Palma . pe ebay gasesc exact la gaurica, dar sunt scumpe rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 regret.doar daca gasesti un binevoitor sa te ajute sa iti fac o copie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Si eu am avut ceva lucrat la cosminel, face o treaba super. 10+ din partea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aviatorul Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 din ce o vrei? daca crezi ca ai putea sa o trimiti la cluj te rezolv eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 4, 2013 Autor Share Postat Iunie 4, 2013 tocmai am fost la cluj la intrunire...daca stiam o lasam atunci. o poti face in oglinda? si neagra? nu prea ma intereseaza din ce e. cealalta e dintr-un fel de plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aviatorul Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 din ce o vrei? daca crezi ca ai putea sa o trimiti la cluj te rezolv eu. da un mesaj pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JonnyMorano Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 vino la radauti si vb cu gabi ca el se mai ocupa si de carene.si asa esti aproape.da un semn daca e sa iti dau nr de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 man, mai ieftin decat cu ebay nu cred sa iesi, si mai bine sigur nu ce vrei tu, daca nu ai una de imprumut, necesita matritare, si nimeni nu face asa ceva ieftin dar iti urez succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 4, 2013 Autor Share Postat Iunie 4, 2013 pe ebay am gasit una care costa 15 euro si una costa 80 euro....nu pot sa pricep de ce e diferenta asta asa mare...o sa incerc sa rezolv la noi. multumesc pentru sfaturi. sper sa ma ajute aviatoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Daca tot e deschis topicul asta, o sa postez aici.. Am o carena de plastic de pe TDM crapata, se pricepe cineva la reparat? Mentionez ca nu are bucati lipsa, doar crapata.. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Christian Oros Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Încearcă la Adi Vlădeanu în Rădăuți (lucrează pe Păpetăriei). Se pricepe la tot ce este legat de carene și face lucrări ca la carte. Dacă te hotărăști lasă-mi un P.M. și îți dau nr lui. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Christian Oros Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Cu plăcere! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 (editat) Daca la vara aduc motorul acasa as vrea sa-l vizitez si eu poate au o sansa de recupere carene mele,ca aici costa o caruta de bani sa-i pun altele. » Post actualizat in 14 Feb 2015 16:27Cam așa arata carena dar nu se vede tot în foto Editat Februarie 14, 2015 de XCATale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Liviu Touring Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 @XCATale, 100% Adi Vlădean ți le face ca ieșite din fabrică. Recomand! Dacă ai nevoie de nr lui de telefon te pot servi. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 Multumesc colegu,oricum ramane pt la vara daca imi fac curaj sa vin pe ea daca nu masina sau avion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 (editat) eu pe ale mele le-am lipit la mihai...si nu pot spune decat ca sunt f multumit...comparativ cu stilul in care a fost zdrelita carena...plus ca am mai avut si lipsa o bucatica Editat Martie 11, 2015 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Si mie mi-a spus ca o poate lipi. Initial vroiam sa o duc la cineva in Radauti dar daca zici ca se pricepe, o sa-l rog pe el sa o rezolve » Post actualizat in 13 Mar 2015 10:45 Si mie mi-a spus ca o poate lipi. Initial vroiam sa o duc la cineva in Radauti dar daca zici ca se pricepe, o sa-l rog pe el sa o rezolve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Si mie mi-a spus ca o poate lipi. Initial vroiam sa o duc la cineva in Radauti dar daca zici ca se pricepe, o sa-l rog pe el sa o rezolve » Post actualizat in 13 Mar 2015 10:45 Si mie mi-a spus ca o poate lipi. Initial vroiam sa o duc la cineva in Radauti dar daca zici ca se pricepe, o sa-l rog pe el sa o rezolve azi am fost si am ridicat carenele de la vopsit...si nu pot spune decat ca sunt super multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 pe tel nu se bungheste prea bine...ca deh nu am bani de s5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate