Sari la conținut

Yamaha r6 :X

Vizitator Gulea Alexandru
 Share

Postări Recomandate

Si o poza de actualitate de azi cu noile gume :D DIABLO CORSA 3 restu sunt pe vine, mai ramane sa astept.

post-76488-0-05970000-1370550248_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ms frumos !!!! si tu cu a ta. Fosta toba este de vanzare pentru cine este interesat 100 ron cu totul cu cot cu arc cu colier !

Link spre comentariu

Arata ok. Daca nu circuli cu a 2-a persoana, fa un serviciu motocicletei si da scaritele spate jos... ;)

Eventual pune un video cu sunetul de la toba asta ...

Editat de cry_ss
Link spre comentariu

un mic video

:D iar cu a 2 persoana mai mereu merg cu cineva. Este filmat cu un telefon deci ideea e doar de sunet , bineinteles nu se aude nici macar jumatate cum se aude live, dar e acceptabil. Editat de Gulea Alexandru
Link spre comentariu

In primele 5 secunde m-am lamurit...suna fain.Pacat insa ca in oras nu o poti duce chiar in plaja de turatie unde sa se auda cu adevarat ;)

Bafta, si multa grija !

Link spre comentariu

da asa este .... multumesc mult turatia a fost undeva la 11 mi 12 mi din 17 mi . . . toate cele bune camarade

Link spre comentariu

Chestia cu picipoancele nu umblu cu pitipoance, ma plimb doar cu prietena mea in spate si cam atat . . . numa ca am zis ca nu are rost sa dau detali pe cine plimb , nu sunt genul de baiat mi se pare o prostie chestia aia sa te plimbi cu cine apuci si dupaia sa te trezesti pe jos . . .

Link spre comentariu

Din cate vad nu este singurul caruia i sa sters contul..!! Sunt prieten bun cu Alexandru si chiar ma sunat si mi`a zis ca i sa sters contul fara niciun motiv!!! Sper sa nu fie vorba de ABUZ..!!

Din cate stiu prima data se da WARN si nu se sterge direct contul..

Din moment ce i sa sters contul trebuie sa fie si niste motive bine intemeiate !! Eu unul astept ca cel care i`a sters contul sa ne explice si noua motivul/motivele!!! Zi faina..

Editat de Bal00
Link spre comentariu