Vizitator Gulea Alexandru Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Si o poza de actualitate de azi cu noile gume DIABLO CORSA 3 restu sunt pe vine, mai ramane sa astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gulea Alexandru Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Si poze cu noua jucarie . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Flaviu1 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 - foarte frumoasa !! sa ai bafta cu ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gulea Alexandru Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 ms frumos !!!! si tu cu a ta. Fosta toba este de vanzare pentru cine este interesat 100 ron cu totul cu cot cu arc cu colier ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 (editat) Arata ok. Daca nu circuli cu a 2-a persoana, fa un serviciu motocicletei si da scaritele spate jos... Eventual pune un video cu sunetul de la toba asta ... Editat Iunie 10, 2013 de cry_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gulea Alexandru Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 (editat) un mic video iar cu a 2 persoana mai mereu merg cu cineva. Este filmat cu un telefon deci ideea e doar de sunet , bineinteles nu se aude nici macar jumatate cum se aude live, dar e acceptabil. Editat Iunie 10, 2013 de Gulea Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 In primele 5 secunde m-am lamurit...suna fain.Pacat insa ca in oras nu o poti duce chiar in plaja de turatie unde sa se auda cu adevarat Bafta, si multa grija ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gulea Alexandru Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 da asa este .... multumesc mult turatia a fost undeva la 11 mi 12 mi din 17 mi . . . toate cele bune camarade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 E clar,umbli cu "pitzipoance".)) Suna chiar frumos. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Decât să-ți iei rizoma & shit mai bine făceai treapta aII-a să funcționeze corect. treapta 2 e acolo in cutie, nu se vede lasa ca o face omul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gulea Alexandru Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Chestia cu picipoancele nu umblu cu pitipoance, ma plimb doar cu prietena mea in spate si cam atat . . . numa ca am zis ca nu are rost sa dau detali pe cine plimb , nu sunt genul de baiat mi se pare o prostie chestia aia sa te plimbi cu cine apuci si dupaia sa te trezesti pe jos . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Ce-a facut asta micu' de i-au sters contul? cred ca era invidios adminul pe r6-le lui... sau pe iepuras.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 E invidios camaradu' admin ca mobra lui nu se tureaza la 17 "mi" : X : X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 (editat) Din cate vad nu este singurul caruia i sa sters contul..!! Sunt prieten bun cu Alexandru si chiar ma sunat si mi`a zis ca i sa sters contul fara niciun motiv!!! Sper sa nu fie vorba de ABUZ..!! Din cate stiu prima data se da WARN si nu se sterge direct contul.. Din moment ce i sa sters contul trebuie sa fie si niste motive bine intemeiate !! Eu unul astept ca cel care i`a sters contul sa ne explice si noua motivul/motivele!!! Zi faina.. Editat Iunie 11, 2013 de Bal00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate