adovis77 Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) Salut! Unde gasesc si eu un meserias sa-mi sudeze un oring ce leaga toba unui cilindru de CAPACUL CROMAT al acesteiea al unei virago 535, fara sa-mi distruga cromul ? Editat Iunie 12, 2013 de adovis77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 alea nu se sudeaza, se monteaza...sunt de asbest ....daca nu a fost facuta o manarie mai de mult..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) alea nu se sudeaza, se monteaza...sunt de asbest ....daca nu a fost facuta o manarie mai de mult..... Cum montez asbestul ala pe oringul (cel sudat de capac) care dupa cum vezi este rupt ? Editat Iunie 12, 2013 de adovis77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Salut! Unde gasesc si eu un meserias sa-mi sudeze un oring ce leaga toba unui cilindru de CAPACUL CROMAT al acesteiea al unei virago 535, fara sa-mi distruga cromul ? ce ai tu nu e cromat ...e nichelat. oricit s-ar chinui cineva sa iti lipeasca(de fapt sudeze) "chestiile" tale iti v-a afecta nichelu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Nu se sudeaza nimic acolo,se monteaza un colier de inox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 M-am gandit si eu dar nu se poate decat peste capacul nichelat si o sa arate ca draq. O sa arate ca o lucrare de instalatii sanitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Suna-l pe Radu: 0724.230.550 - e tatic in sudura de orice fel (din proprie experienta vorbesc, sudeaza mai ceva ca fabrica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat Iunie 13, 2013 Autor Share Postat Iunie 13, 2013 Suna-l pe Radu: 0724.230.550 - e tatic in sudura de orice fel (din proprie experienta vorbesc, sudeaza mai ceva ca fabrica) Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate