Sari la conținut

Legaturi furtume intre pompa de vacuum


Postări Recomandate

este vorba despre o Honda Hornet 2004 de 600 .....am marea rugaminte s ama ajutati in legatura cu acea pompa de vacuum si cealalta pompa de sub rezervoreul de benzina sa realizez legaturile furtunelor intre ele respectiv cu carburatoarele si restul ..... poze ar fi poate mai exemplare .... multumesc anticipat si rog ajutor ....

Editat de bugatty
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dic...nimic n-am priceput...ce pompa de vacuum?unde are Horneta pompa de vacuum?un furtun de la admisie iti merge la robinetul vacuumatic...unul asa subtirel...si ala mai gros de iese de la robinetul vacuumatic merge la carburatoare...iti trebuie schema pentru asa ceva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cauta pe net manualul (la partea care iti trebuie e ok ala din 1998), si acolo ai poze, mai explicit decat acolo nu gasesti.

Sper ca scuza pentru scris e telefonul, altfel pe langa manualul de repratie, cauta si unul de romana.

 

LE: Si ca sa nu zici ca sunt naspa, uite aici manualul pentru descarcat. E mai usor sa il descarci pe PC si sa il consulti de acolo decat direct de pe web (are 185 de mega).

Ceea ce iti trebuie gasesti la "Fuel system" pe la pagina 90

Editat de mettal86
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc de ajutor si scuze de gramatica .... m-am grabit cand am scris ....... pai .... la honda sub rezervor sunt doua "pompe" intr-unu parca intra acel furtun care pleaca din blocul motor din fata de tot doua perechi imbinate intr-unul iar acel unu merge in acea pompa de acolo mai pleaca un furtun gros care nu mai stiu unde duce si unul subtirel care da merge la carburatoare pt vacuum .... langa aceasta mai este un soi de "pompa" asa o numesc eu din care mai sunt alte ramificatii cu furtune groase respectiv subtirel inca unul plus o mufa ....... alea intre ele sa fiu de mai stiu sa le leg unul cu celalalt ..... o sa fac o poza sa atasez e mai bine asa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In manualul ala din link, ai pagini jos, uita-te la fueling sistem, in special paginile 5-9, 5-20, 5-23, asa din vorbe nu o sa stea nimeni sa isi chinuie creierul sa inteleaga la ce furtune te referi, si chiar daca ti-ar explica ar fi confuzii (de exemplu o explicati de genul "conecteaza cablul ala gros la canalul din stanga carburatorului 3", nu te-ar ajuta cu nimic).

Daca nu reusesti sa il strangi, apeleaza la un mecanic, sunt unii care stiu carburatia asta de hornet, de ti-o fac cu ochii inchisi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...