tudorCPI Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Salut, am achizitionat de un timp o yamaha yz125, si dupa o vreme mi-am dat seama ca de pe pinionul din spate, daca trag de lant, iasa de pe pinion. Am incercat de mai multe ori sa intind lantul si acesta se intindea prea tare efectul fiind acelasi. habar nu am care e problema sa fie uzat pinionul. nu pare, eu il vad exact la fel ca cel al altor motoare care le-am mai verificat. Am sa pun maine si o poza sa va dati cu seama....Multumesc frumos pentru atentia acordata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Dacă lanţul e uzat se lungeşte şi poate scăpa chiar de pe pinion bun, pinionul spate are dinţii scurţi şi permite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorCPI Postat Iunie 30, 2013 Autor Share Postat Iunie 30, 2013 Am inteles, e adevarat ca chiar pare uzat, am sa pun maine o poza... Aceste sunt pozele, daca te uiti mai atent o sa vezi ca dinti pinionului sunt inclinati destul de tare, eu mam uitat la unul nou si avea dintii drepti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 (editat) Faptul ca lantul se ridica de pe pinion denota faptul ca lantul e foarte uzat. Un lant nou montat pe un pinion uzat nu s-ar ridica. Distanta dintre dintii unui pinion nou si cea dintre dintii unui pinion uzat este aceeasi. Pe de alta parte, distanta dintre zalele unui lant uzat este mai mare decat distanta dintre zalele unui lant nou. De aceea lantul uzat se ridica pe pinion. Editat Iunie 30, 2013 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorCPI Postat Iunie 30, 2013 Autor Share Postat Iunie 30, 2013 ok...daca este asa de uzat, e probabil sa se rupa in curand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixpix Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 (editat) ok...daca este asa de uzat, e probabil sa se rupa in curand? Nu o sa se rupa , in cel mai rau caz o sa iti sara in mers se vede ca a inceput sa iti atinga in aparatoare fiind foarte detensionat din cauza uzurii.Cel mai bine ar fi sa schimbi intreg kitul.Nici pinionul spate nu sta prea bine iar cel de pe fata presupun ca si mai rau. Editat Iunie 30, 2013 de mixpix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorCPI Postat Iunie 30, 2013 Autor Share Postat Iunie 30, 2013 da am sa pun o poza si cu cel de pe fata, deja dintii lui sunt ca niste ghiare foarte inclinate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Nu mai pune nici o poza si cumpara-ti lant, pinion fata si pinion spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixpix Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 da am sa pun o poza si cu cel de pe fata, deja dintii lui sunt ca niste ghiare foarte inclinate.... Cum am mai zis trebuie schimbat tot kitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorCPI Postat Iunie 30, 2013 Autor Share Postat Iunie 30, 2013 Am inteles....asa voi face. Multumesc frumos de sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate