XorX Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Ati vazut pe undeva capacele de protectie pt aerisitor etrier? Un magazin in Buc de unde sa le iau direct (exclus comanda la wemoto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arheologul Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Offtopic: de ce exclus wemoto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iunie 17, 2013 Autor Share Postat Iunie 17, 2013 pentru ca au niste reguli cel putin ciudate.. de ex te obliga sa primesti prin curier nu poti ridica marfa direct (decit daca esti nu stiu ce "prieten") la un capacel de 3 lei mi se pare ciudat sa platesti 20 lei transport (in conditiile in care lucrez aprox la 200m de ei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 (editat) Revin cu ce zicea 'goodkat': traim in codru. Uneori nu gasesti niste piese mici si amarate. Prin Vitan nu gasesti? Eu, pana sa gasesc, sa nu le tin neprotejate, aveam niste furtun de acvariu care il foloseam pt. aerisit franele. Am taiat 2 cm, am incalzit un patent la aragaz si l-am sigilat la un capat. Intre timp am gasit capacelele alea la niste etrieri care ii aveam prin garaj 3 lei metru de furtunas la petshop, faci la dopulete...te lansezi in afaceri nu alta Editat Iunie 17, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iunie 17, 2013 Autor Share Postat Iunie 17, 2013 f buna ideea cu furtunul, thx!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 http://www.romimoto-piese.ro/category/10702050000/article/137905 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Daca ai drum prin dr taberei am eu un capacel din ala de cauciuc pt aerisitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iunie 18, 2013 Autor Share Postat Iunie 18, 2013 multumesc Kostin, imi trebuiesc doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 (editat) la piese auto ??? eu am luat de la mecanicul care imi mai repara masina. cilindri receptori pt tamburii de masina vin cu capacele noi, asa ca la fiecare schimb ii raman capacelele vechi Editat Iunie 20, 2013 de pogor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 multumesc Kostin, imi trebuiesc doua. iti mai au eu unu ,daca ajungi prin ploiesti...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate