ERU Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 In we 8-9 Iunie a disparut motoreta Yamaha WR 450 dintr-o pensiune situata in muntii Sureanu. Din pacate a fost furata cu cazia evenimentului din acest topic . Politia a fost sesizata dar cred ca mult mai usor am putea da de urma motoretei prin ajutorul comunitatii; deci daca cineva detine informatii cu privire la aceasta motoreta acestea sunt binevenite. Motoreta apertine colegului extremusski. In final cateva poze : Motivul pentru care am deschis acest topic aici si nu la motociclete furate este ca marea majoritate a userilor activi pe acest forum nu prea intra pe respectiva sectiune. De asemenea fiind vorba de o motoreta care poate sa fie neinmatriculata i se pierde urma mai usor si sansele de a o gasi sunt mult mai mari daca cei care se dau cu astfel de mobre au cunostiinta de disparitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Ceva elemente distinctive, daca sunt? Sa speram ca o gasesti, si consecinte pe masura pentru talhari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Serie cadru/motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 Ceva elemente distinctive, daca sunt? Sa speram ca o gasesti, si consecinte pe masura pentru talhari... Despre elemente distinctive ma astept ca Extremusski sa spuna/scrie mai multe. Despre consecinte nu-ti face griji. O stii pe aia cu dealurile Moldovei ? Cred ca merge si cu muntii Sureanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 deci s-a gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Celui care a furat-o nu-i doresc decat sa-si rupa ligamentele incrucisate. La abele picioare. De doua ori pe picior. Si sa dea peste un doctor carpaci care sa-i greseasca operatia. Mi-e greu sa cred ca o sa apara pe undeva. Aveam pretentia ca suntem o comunitate mai buna decat societatea in care traim, dar se pare ca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovistein Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Celui care a furat-o nu-i doresc decat sa-si rupa ligamentele incrucisate. La abele picioare. De doua ori pe picior. Si sa dea peste un doctor carpaci care sa-i greseasca operatia. Amin ! Un prieten de'al meu are o vorba mare. ... ca asa'i romanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 (editat) pe la Oas,mai exact Negresti oas nu e nimic suspect,cunosc toti baietii cu mobre din zona. Daca aud,vad ceva te anunt,daca cumva vad un wr 450 proaspat o sa il trag de limba pe flacau! p.s. Sumtem o comunitate de vreo 20 mobre,in crestere. Editat Decembrie 5, 2013 de adi_b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate