Motoristu Virog Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Vreo doua poze de la ultima plimbare pe anul asta (cred). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 (editat) Berea aia nu pare a fi fara alcool Editat Noiembrie 19, 2006 de Firestarter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Berea aia nu pare a fi fara alcool Ceea ce arata ca bistritenii sunt oameni seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 imagini extraordinare, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_me Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Am si eu colegi la Constanta , bistritenii sunt de treaba , stiu sa se distreze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 Multam feciori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Nu cumva sa va mai prind ca mereti fara mine ca fac ca trenu`! Ca doara de aia m-am zbatut sa imi iau carnetu`! Si iacata ca azi l-am luat! Asa ca vin si io sa beau... ups ... ma dau cu motoru! Si daca voi nu ma vreti ... io va vreau! Cine zicea asta..???hmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 m'am indragostit de motocicleta albastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate