TETEA. Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 (editat) Acum 9 ore, ivan pedala a spus: Ultima data cand am mers pe Lepsa (prin 2018, cand cu gazatii, in august) drumul era foarte bun, doar la iesire, cred ca de pe la manastire spre Soveja, erau cateva portiuni de drum in lucru, ori sparte si pregatite pentru reabilitare. Oricum, de atunci si pana acum cred ca au terminat si portiunile alea, iar daca nu mergi sa pui genunchiul jos, cred ca se poate merge lejer si in siguranta cam cu orice tip de motor. E vorba de alt drum, Nea Ivane. Nu a fost asfaltat niciodata. Cristian a fost pe el, la o editie Apriliana. Acum din cate stiu e asfaltat partial pe un sens, dar nu mai am informatii recente. Editat Decembrie 14, 2022 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 15, 2022 Share Postat Decembrie 15, 2022 E clar...inseamna ca traseul facut de mine nu se pupa cu ce-si dorea @Krimh sa afle! Oricum, frumoasa zona si incantat de peisaje! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate