SspBike Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 (editat) ieri 18.11.06 seara, la iesire din cj spre oradea un audi combi negru intoarce pe linie dubla continua si aproape sub un pod, in fata la un motociclist cu pasagera. impact brutal moto fata in usa spate stanga audi. pilot ranit la fata mai grav, s-a rupt casca, fata am inteles ca are doar julituri si contuzii. bulangii cu audi urlau acolo ca acum au adus masina din germania si au dat pe ea 12 Eu. sa nu-i omori???? (au avut noroc cu politia)... Editat Noiembrie 19, 2006 de sebi77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 nasol. am vazut si la stiri pe antena despre accidend si in sfarsit o replica care mi-a placut . ceva de genu " toata lumea spune despre motociclisti k merg tare etc dar se pare ca soferii nu ii respecta in trafic " recuperare rapida motociclistului si pasagerei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Cat Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 De ce oare daca au masini de multe mii de euroi nu le mai pasa de reguli si nici macar de altii? Sper sa plateasca daca au gresit. Insanatosire celor 2 de pe motor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 (editat) ieri 18.11.06 seara, la iesire din cj spre oradea un audi combi negru intoarce pe linie dubla continua si aproape sub un pod, in fata la un motociclist cu pasagera. impact brutal moto fata in usa spate stanga audi. pilot ranit la fata mai grav, s-a rupt casca, fata am inteles ca are doar julituri si contuzii. bulangii cu audi urlau acolo ca acum au adus masina din germania si au dat pe ea 12 Eu. sa nu-i omori???? (au avut noroc cu politia)... aici am postat si eu odata ce am auzit... /index.php?showtopic=69755 asta scrie ""nu stiu nimic concret dar am dat ceva telefoane si am inteles ca e vorba de vlad (unu care umbla cu sorin si mirel ) a avut inainte un zzr a imprumutata motorul lui sorin honda fire blade....si un bou cu un audi a intors pe linie continua ... vlad era cu prietena pe motor...din cate am intzeles ea nu a patzit mai nimica doar e cam inspaimantata el inconstient....sa speram ca se insanatoseste...."" kiki""am fost eu acolo cred ca la vreo 2 min dupa ce s-a produs accidentul.din cate mi-am dat seama conservaru nenorocit a intors peste linia dubla continua si a acrosat un motociclist care avea o pasagera.din ce am vazut eu la fata locului tipul era lovit la fata,dar tipa nu am vazut sa aiba vreo leziune avea si casca pe cap.de unde miam dat seama ce s-a intamplat?foarte simplu masina implicata un audi a4 sau a6 avea airbagurile laterale deschise.alea se deschid numai la loviturile laterale deci masina era cumva de-a lungul drumului.sa speram ca nu e nimic grav.am si doua filmulete facute cu telefonul si le pot pune maine pe forum.conservarule multa "" ..spune mai multe detalii de starea lui...am inteles ca era destul de rau lovit Editat Noiembrie 19, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Insanatosire grabnica celor 2. Conservarii meritau o care sa se lase cu o spitalizare de vreo 12.000 de euro. Pt unii banii sunt mai importanti decat viata unui om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 19, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2006 aici am postat si eu odata ce am auzit.../index.php?showtopic=69755..spune mai multe detalii de starea lui...am inteles ca era destul de rau lovit nu era al meu motorul baiatul am inteles ca e constient, vorbeste, nu are nimic grav in afara de lovitura mai naspa la un pomet, dinti si limba. sper sa scape fara operatii!!! Insanatosire grabnica celor 2. Conservarii meritau o care sa se lase cu o spitalizare de vreo 12.000 de euro. Pt unii banii sunt mai importanti decat viata unui om. of, of, of...ce mi-as fi bagat putin mana in capul lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 insanatosire grabnik celor 2 d p motor iar conservarului iar conservarului ii doresc multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 ieri 18.11.06 seara, la iesire din cj spre oradea un audi combi negru intoarce pe linie dubla continua si aproape sub un pod, in fata la un motociclist cu pasagera. impact brutal moto fata in usa spate stanga audi. pilot ranit la fata mai grav, s-a rupt casca, fata am inteles ca are doar julituri si contuzii. bulangii cu audi urlau acolo ca acum au adus masina din germania si au dat pe ea 12 Eu. sa nu-i omori???? (au avut noroc cu politia)... ce uameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 ieri 18.11.06 seara, la iesire din cj spre oradea un audi combi negru intoarce pe linie dubla continua si aproape sub un pod, in fata la un motociclist cu pasagera. impact brutal moto fata in usa spate stanga audi. pilot ranit la fata mai grav, s-a rupt casca, fata am inteles ca are doar julituri si contuzii. bulangii cu audi urlau acolo ca acum au adus masina din germania si au dat pe ea 12 Eu. sa nu-i omori???? (au avut noroc cu politia)... scuze aici...de nervi am scris doar 12 eu de fapt 12000Eu. fata e ok acum baiatul nu are fracturi doar azi voi afla ce e cu pometul... numai bine la amandoi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rainman Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 eu auzisem ca ar fi in coma baiatul...e adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 eu auzisem ca ar fi in coma baiatul...e adevarat? nu din fericire a scapat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 la fata locului cand am fost eu amandoi erau constienti.sper ca sanatatea lor nu s-a agarvat.iar conservarului care tocmai venea cu m asina din germania multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Oricum si-a luat ceva UE (cu sau fara m, cum vreti voi ). Daca nu apucase sa faca CASCO e in galeata. Nu ii repara nimeni masina, ramane si fara permis si plateste si motorul (daca nu avea RCA). Deci UE si-a luat din plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 avea asigurare "RCA" cand faci nr d zoll te obliga sa faci si aia...cel mai probabil nu avea casco...nu face nimeni in .de la masini cu nr d zoll.. ...sa-i fie invatatura de minte la ***st Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 (editat) Ah, da, iar daca se lasa cu spitalizare mai mult de 30 de zile intra si penal la vatamare corporala. Nu as vrea sa fiu in pielea soferului. Pur si simplu e in rahat si procesul de scufundare nu s-a oprit. Editat Noiembrie 21, 2006 de Dragon Warrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Bietul de el, pe langa ca a avut accident va trebui sa treaca si printr-un proces care va dura un an sau doi. Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 30, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2006 Bietul de el, pe langa ca a avut accident va trebui sa treaca si printr-un proces care va dura un an sau doi. Insanatosire grabnica proces? cum asa? da detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 Dupa un accident cu urmari grave se ajunge si la un proces. Dupa proces se decide cum va fi despagubit. Nu? M-ati inteles gresit... eu nu cunosc persoana ca sa pot da detalii, dar tatal meu a fost implicat intr-un accident in 18 mai 2005 si procesul si acum mai dureaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 Baiatu si-a revenit 100%. Nu are urmari vizibile... Cica daca nu l-a omorat aia de 900 isi cumpara de 1000.... No comment... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 (editat) Zii ca deja e pregatit pentru Hayabusa de 1300 Editat Decembrie 7, 2006 de Dragon Warrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babolat Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Baiatu si-a revenit 100%. Nu are urmari vizibile... Cica daca nu l-a omorat aia de 900 isi cumpara de 1000.... No comment... ma bucur sa aud ca s-au recuperat amandoi, si e bine ca omu' gandeste pozitiv. Aveti grija, nu la cum mergeti voi, ci la "partenerii de trafic". Cred ca vb din partea tuturor, ca toti din masina trebuiau Privirea sus si ochii larg deschisi dupa "smecherii" din trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 ma bucur sa aud ca s-au recuperat amandoi, si e bine ca omu' gandeste pozitiv. Aveti grija, nu la cum mergeti voi, ci la "partenerii de trafic". Cred ca vb din partea tuturor, ca toti din masina trebuiau Privirea sus si ochii larg deschisi dupa "smecherii" din trafic. Corect. Cat despre gandirea pozitiva...baiatu e incepator si nici nu are motorul lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate