zigzag Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Sambata dimineata stiam ca trebuie sa ajung la Campulung sa-mi vad fetele dar nu stiam pe unde s-o iau. Pana la Pitesti m-am hotarat sa fac un ocol pe Transalpina si de acolo sa ma indrept spre destinatia mea. Asa ca, drumul meu a continuat spre Rm. Valcea, Horezu si in continuare spre Ranca. De acolo incepe frumusetea. La Obarsia Lotrului mi-am dat seama ca inca mai am chef de plimbare si-as mai lungi-o putin. Drept urmare, directia a fost spre Transfagarasan. La Curtea de Arges am cotit-o spre Campulung si, intr-un final, am ajuns si eu la fetele mele care sunt acolo intr-un fel de vacanta la rude. Ieri pe la un 8 seara, dupa doua zile de huzureala si leneveala, am luat-o si eu agale spre casa. Aveam in gand un ocol dar mi-am dat seama ca finantele sunt cam subtiri si mai e ceva pana la salariu. Asa ca, am luat-o catinel spre Pitesti si de acolo pe autostrada. Toate bune si frumoase pana la intrarea in oras, cand......... Una peste alta, a fost un weekend prelungit foarte misto. Asa, sa tot fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 2, 2013 Admin Share Postat Iulie 2, 2013 Frumoase printese, sa-ti traiasca De plimbare nu mai spun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 foarte frumos...felicitari...si eu am niste amintiri urate cu o pana nasoala de anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Super weekend ai avut! Respect! Ai avut noroc ca ai avut ghinion relativ aproape de casa si eu am facut pana in fata blocului dupa un drum Cheia-Siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krime777 Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Frumoasa tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Sa-ti traiasca fetele, mai tinere. Tb sa ma suni si ne vedeam la km 98,sau daca o luai pe veche face ai un popas la Topoloveni .Pe cea mica nu o vazusem niciodata,e scumpa foc.Ne vedem la Avrig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldprogress Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Frumoasa tura, frumoasa motoreta, frumoase fetele. Sa iti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nsr Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Frumoasa tura, frumoasa motoreta, frumoase fetele. Sa iti traiasca! Dar si frumoasa tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Cat de aglomerat a fost pe Transalpina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) cum se prezinta starea drumurilor?ce-mi recomanzi si ce nu pt o motocicleta ss FELICITARI Editat Iulie 2, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 2, 2013 Autor Share Postat Iulie 2, 2013 In primul rand, multumesc pentru raspunsurile si urarile voastre! In ceea ce priveste aglomeratia, n-am avut parte de asa ceva nici pe TA si nici pe TF. Probabil prognoza meteo nefavorabila a speriat grataragii. Cat despre starea drumurilor, eu as zice ca se poate merge linistit cu stradale/vitezane pe ambele trasee. Drumuri frumoase tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mascotaionut Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Frumoasa tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Felicitari. Frumoase domnisoare. Fantastica plimbarea. Daca planuiesti sa repeti experienta, da un semn inainte pe forum sau PM. De mult ma gandesc sa adaug si eu in palmares TA + TF intr-o singura zi. De pe TF ai mers pe Domnesti pana in Campulung? Cati KM a insemnat in total? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 7, 2013 Autor Share Postat Iulie 7, 2013 Felicitari. Frumoase domnisoare. Fantastica plimbarea. Daca planuiesti sa repeti experienta, da un semn inainte pe forum sau PM. De mult ma gandesc sa adaug si eu in palmares TA + TF intr-o singura zi. De pe TF ai mers pe Domnesti pana in Campulung? Cati KM a insemnat in total? Dupa Curtea de Arges am trecut si prin Domnesti pana la Campulung. Drumul e destul de prost dar cu enduro-touring nu se simte. In total, pentru mine au fost 800km. Dar daca as fi facut tura asta fara ocol pe la Campulung, ar insemna undeva pe la 730. Drumuri frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate