Timisoara2 Postat Iulie 6, 2013 Autor Share Postat Iulie 6, 2013 Mergeti la KOKIX pe topic si discutati despre problemele lui, eu inca astept niste recomandari de motociclete pentru A2, restu sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 (editat) Dar de ce nu pui ma tu mana sa cauti singur, ce ai nevoie de slugi sa faca treaba in locul tau ? Sau ai capacitati mintale reduse, caz in care intr-adevar ai avea nevoie de ajutor ? Editat Iulie 6, 2013 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Dar de ce nu pui ma tu mana sa cauti singur, ce ai nevoie de slugi sa faca treaba in locul tau ? Sau ai capacitati mintale reduse, caz in care intr-adevar ai avea nevoie de ajutor ? Omu vrea Supermoto care sa semene cu R6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Timisoara2 bine ai venit,ai facut cunostinta cu motociclistii de azi si ai primit si ajutor.Am trecut prin asta ,caterica maxima,stropi de saliva pe monitoare,incepator pe motor,blasfemie. Si mai ales de cand s-a inchis ZeroTV aici gasesti circul in direct si in reluare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Timisoara2 Postat Iulie 6, 2013 Autor Share Postat Iulie 6, 2013 Dar de ce nu pui ma tu mana sa cauti singur, ce ai nevoie de slugi sa faca treaba in locul tau ? Sau ai capacitati mintale reduse, caz in care intr-adevar ai avea nevoie de ajutor ? Eu stiam ca forumul este construit sa iti schimbi parerea cu difierite persoane despre anumite lucruri. Capacitati mintale reduse cred ca ai tu pentru ca eu am intrebat niste ,,experti'' despre niste motoare pe un forum de motociclisti... iar tu vi si imi spui sa imi caut singur... Omu vrea Supermoto care sa semene cu R6. Am corectat mai sus, am scris ca vreau un super sport (daca exista) pentru categoria A2, daca nu ceva care sa semene cu un supersport si am dat ca exemplu un R6. Timisoara2 bine ai venit,ai facut cunostinta cu motociclistii de azi si ai primit si ajutor.Am trecut prin asta ,caterica maxima,stropi de saliva pe monitoare,incepator pe motor,blasfemie. Si mai ales de cand s-a inchis ZeroTV aici gasesti circul in direct si in reluare. Sunt obisnuit cu astfel de persoane, de obicei nu le bag in seama... Dar cateodata trebuie sa le mai si raspunzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Kawasa ninja 250 .. sau zxr 400 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 I-ati un R1 Santander si mergi fara permis.E smecher. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MZRider18 Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 (editat) Ia-ţi " mai bine un faiarbleid,r1 sunt prea multe deja nu mai e jmecherie. Editat Iulie 7, 2013 de MZRider18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Timisoara2 Postat Iulie 7, 2013 Autor Share Postat Iulie 7, 2013 Kawasa ninja 250 .. sau zxr 400 ... zxr 400 mi se pare foarte bun si se gaseste sub 1000 euro, mersi de raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate