flaviu123 Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Va salut. Imi picura foarte usor benzina pe langa butonul acela din stanga unde il pot muta pe reserva, on si pri. Curge de cand a plouat foarte rau zilele trecute. Ce ii pot face sa nu mai picure? Pot merge cu ea asa pana o fac? Stie cineva vreun mecanic care ma poate ajuta? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 un amic a avut aceeasi problema la un gsxf 600 si l-a reparat prin inlocuire. din cate mi-a spus nu se poate repara robinetul si pretul a fost in jur de 120 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 13, 2013 Autor Share Postat Iulie 13, 2013 Am inteles.. Ideea este ca picura foarte usor, pot merge asa pana o repar acolo? A inceput sa curga dupa ce a stat in ploaie zilele trecute.. A inceput asa din senin sa picure... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzope Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 cand aveam yamaha am patit si eu. Solutia a fost sa-l dau jos si sa-i schimb garnitura interioara - se ciupise. Nu stiu daca se poate si la modelul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 13, 2013 Autor Share Postat Iulie 13, 2013 De garnitura am auzit si eu ca merge schimbata ca mai face probleme... Acuma nici nu ma pricep... In bucuresti vreun mecanic priceput stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Va salut. Imi picura foarte usor benzina pe langa butonul acela din stanga unde il pot muta pe reserva, on si pri. Curge de cand a plouat foarte rau zilele trecute. Ce ii pot face sa nu mai picure? Pot merge cu ea asa pana o fac? Stie cineva vreun mecanic care ma poate ajuta? Multumesc . Stergi cu bine cu o carpa, stergi cu diluant, astepti sa se usuce diluantul si-i dai cu Poxipol. Pana ajungi la mecanic nu o sa ai nici o problema Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 13, 2013 Autor Share Postat Iulie 13, 2013 Pai cum sa dau cu poxipol, bag acolo pe langa buton? Nu stie nimeni prin bucuresti vreun baiat care ma poate ajuta? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Nu da colegule cu niciun poxipol; la modelul tau de motocicleta dupa o vreme incepe sa imbatraneasca O-ringul de la robinet, asa mi-a facut si mie, du-te la piese auto sau la magazin de are O-ringuri si ia-ti unul la dimensiune ca cel vechi si aia este toata treaba, vezi sa fie rezistent la benzina. Nu trebuie sa fii mecanic sa-ti rezolvi problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 14, 2013 Autor Share Postat Iulie 14, 2013 mersi Clasic , o sa cumpar oring la dimensiune o sa dau carena jos si o sa incerc sa il schimb.. revin cu raspunsul dupa ce desfac si schimb. mersi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) http://www.louis.de/_108d5b9448525eaf537f85236d0adbcc9c/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10007950 Poate te ajuta?! Spor! Editat Iulie 15, 2013 de sorinbogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Este kit de reparatie pentru robinet, am luat 2 in trecut si o iesit destul de bine treaba apoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 16, 2013 Autor Share Postat Iulie 16, 2013 Este kit de reparatie pentru robinet, am luat 2 in trecut si o iesit destul de bine treaba apoi. am sunat la romimoto si nu au kit de reparatie pentru Gsxf 600 anul 1998, decat pentru modelul anterior. - Va salut, am gasit problema. - Am scos benzina din rezervor aseara, am desfacut robinetul de benzina, am verificat si curgea foarte foarte usor benzina exact la prinderea robinetului, am desfacut , m-am uitat si garnitura era mancata jumate si nu mai etansa bine, si scapa usor benzina, am cumparat azi alta garnitura am inlocuit, trebuie doar sa o montez si sper ca e gata . Alta scurgere nu avea, totul era curat in interior, iar ce curgea , curgea pe carena la exterior. - O zi buna !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 (editat) vezi ca ai rezolvat? Nici mie nu mi-a trebuit tot kitul de reparatie. Editat Iulie 16, 2013 de Clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 16, 2013 Autor Share Postat Iulie 16, 2013 vezi ca ai rezolvat? Nici mie nu mi-a trebuit tot kitul de reparatie. - da, am rezolvat pana la urma , ma bucur ca a fost doar atat! mersi inca odata clasic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate