28fun Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 As vrea sa il anunt pe motoristul care mi-a taiat azi calea cu un chopper cu nr b-11-??? pe la ora 8:30 pm in zona universitate mergand catre centrul vechi ca putin a mai lipsit sa ne ciocanim...Eu eram cu masina si domnul cu chopperu (cu tricou cu imprimeu cu Iron Maiden pe spate si braincap) mi-a taiat calea fara nicio ezitare, facand slalom printre masini. Daca eram o gagica cu ochii in telefon sau dracu mai stie unde si nu franam, poate ne cunosteam mai "intim". Noroc ca sunt cu ochii in trafic dupa mobristi si am franat usor sa nu il agatz. Spun asta ca sa atrag atentia ca nu tot timpul conservarii sunt oile negre si noi ingerasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Era tipul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Gata ... you're done! Atat ti-a trebuit sa te iei de chopperisti; mai ales de cei cu tricou Iron Maiden! Yo zic sa-ti stergi repede contul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 haules baules,acu or sa sara de cwoor toti roacarii manelisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 mergea cu spatele? eu asa am vazut unu. apoi mi-am dat seama ca imbracase tricoul invers (cu gatu-n jos, avea talie mica si gatul gros). fatza lui oricum nu-ti dadeai seama unde era spre fatza sau spre spate. choppers rock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Da ce mai oameni buni ... cioparistii nu "este "motociclisti , ei nu au voie sa faca slalom printre masini si din cand in cand vreun accident ? Ce ... numai voi asta cu speed-urile ( a se citi celelalte tipuri de motociclete ) sa fiti cocalari ? ) Glumesc ... o fi gresit omul... cu toate astea greselile costa scump pe motor. Bine ca ai avut tu grija 28 fun sa nu il tavalesti pe jos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzai Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Avea tot echipamentul necesar unui accident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 mergea cu spatele? eu asa am vazut unu. apoi mi-am dat seama ca imbracase tricoul invers (cu gatu-n jos, avea talie mica si gatul gros). fatza lui oricum nu-ti dadeai seama unde era spre fatza sau spre spate. choppers rock! :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 As vrea sa il anunt pe motoristul care mi-a taiat azi calea cu un chopper cu nr b-11-??? pe la ora 8:30 pm in zona universitate mergand catre centrul vechi ca putin a mai lipsit sa ne ciocanim...Eu eram cu masina si domnul cu chopperu (cu tricou cu imprimeu cu Iron Maiden pe spate si braincap) mi-a taiat calea fara nicio ezitare, facand slalom printre masini. Daca eram o gagica cu ochii in telefon sau dracu mai stie unde si nu franam, poate ne cunosteam mai "intim". Noroc ca sunt cu ochii in trafic dupa mobristi si am franat usor sa nu il agatz. Spun asta ca sa atrag atentia ca nu tot timpul conservarii sunt oile negre si noi ingerasi Se pare ca omul si-o cauta. Eu l-am injurat pe la Victoriei, pt o faza identica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 (editat) plm...s-o fi umflat muschiu pe chopper, d-aia. aiurea. Editat Iulie 16, 2013 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 L-am identificat ! http://www.youtube.com/watch?v=4qMvxMqk8Sc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Look...they nearly missed: http://www.youtube.com/watch?v=zuCN6CD8j_s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate