dragosman Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Bai nene, Lel nu a muscat pe nimeni. Tu te-ai bagat pe topicul cu intrunirea asta ca sa musti in stanga si-n dreapta. asa ca... incearca sa te mai abtii! poate o sa reusesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Bai nene, Lel nu a muscat pe nimeni. Tu te-ai bagat pe topicul cu intrunirea asta ca sa musti in stanga si-n dreapta. asa ca... incearca sa te mai abtii! poate o sa reusesti! Roaga-l tu pe LeL sa mai pomeneasca de mine (deloc) si problema s-a rezolvat... amiabil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 ce va mai place SHAORMA cu di tati!! Mai taiati mah din ele ca pana la urma nu se vrea decat discutie legat de intrunire si nu mancat sau muscat cururi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 ce va mai place SHAORMA cu di tati!! Mai taiati mah din ele ca pana la urma nu se vrea decat discutie legat de intrunire si nu mancat sau muscat cururi! Eeee !!!... mai radem, ne mai amuzam, mai facem si bascalie. Ce vrei ?! E viata si asa destul de constipata. Trebuie sa ne mai si destindem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 asteptam topicul cu intrunirea mondiala, balkanica si nationala a bulgariei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 asteptam topicul cu intrunirea mondiala, balkanica si nationala a bulgariei Multumesc de reclama !... asteapta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Sunt sigur ca o sa merite asteptarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 S-ar putea sa semnez si eu condica si anul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeL Postat August 12, 2013 Autor Share Postat August 12, 2013 Veliko Turnovo va găzdui cea mai mare adunare de motociclete. Mii de motociclisti din Bulgaria, Serbia, România, Grecia sosesc pe 15 august, pentru a participa la evenimentul ce se va intinde pe durata a trei zile. Evenimentul va culmina in data de 17 august cu concertul legendarei trupe Uriah Heep. Organizatorul Petar Stefanov a demonstrat ca Veliko Tarnovo va deveni centrul motocultural al Bulgariei. Sloganul festivalului este "Toleranța rutiera." http://tv7.bg/news/9801005.html S-ar putea sa semnez si eu condica si anul acesta. Ne-am intalnit acolo anul trecut. Te asteptam si anul acesta ! Mai ai BMW-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Veliko sau Gurasada.., Gurasada sau Veliko..,hmm, grea alegere! Cred ca o sa dau cu banu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexspd Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 deci se pleaca de undeva organizat din Bucuresti? planuri, cand, cum etc. (pana acum a vazut doar pe cate unii care confirma ca merg si pe cate altii care comenteaza de preturile de campare si intrare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Veliko sau Gurasada.., Gurasada sau Veliko..,hmm, grea alegere! Cred ca o sa dau cu banu'! Ce-a iesit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeL Postat August 13, 2013 Autor Share Postat August 13, 2013 deci se pleaca de undeva organizat din Bucuresti? planuri, cand, cum etc. (pana acum a vazut doar pe cate unii care confirma ca merg si pe cate altii care comenteaza de preturile de campare si intrare) Eu plec de joi pt ca e zi nelucratoare. Sunt doar 170 km pana la Turnovo deci nu trebuie cine stie ce organizare. Fiecare are stilul lui de mers cu opriri , etc...Daca vreti punct de intalnire in Turnovo propun terasa CityPub, e foarte aproape de parc, cum intri in oras pe sub pod, faci dreapta si mai sunt 100-200 m ( e prima terasa cu mese de lemn pe partea dreapta). Sunt parcate multe motoare in fata. Nu se plateste taxa de pod si vigneta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Ce-a iesit? Hunedoara.., Liviule.., ca la amandoua nu se poate! Distractie placuta daca meri la Veliko...sigur va fi frumos si acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 (editat) Despre intrunirea concurenta, organizata de Bad Company weekendul urmator, aveti ceva detalii? https://www.facebook.com/events/713649921983705/?ref=22 Editat August 14, 2013 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Din cate am vazut pe linkul de maps in bulgara aici grebuie sa ajungem https://www.google.com/maps/preview#!q=Veliko+T%C4%83rnovo%2C+Bulgaria&data=!1m8!1m3!1d3!2d25.638053!3d43.081911!2m2!1f1.03!2f69.3!4f75!2m4!1e1!2m2!1shrhwfByJWMDxqBqpLv-wCQ!2e0!4m10!1m9!4m8!1m3!1d23738334!2d-95.677068!3d37.0625!3m2!1i1600!2i699!4f13.1&fid=5 Din cate vad locatia din linkurile de mai sus este pe strada Alexander Stamboliysky. Mi-e greu sa imi imaginez unde incap atatia motociclisti si unde este campingul daca acolo este sosirea. Sa ma luminati si pe mine va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 In parcarea aia vine scena, pana acolo sunt cateva sute de metri unde vor fi terase, buticuri cu echipament moto si diverse. Loc de pus corturile e undeva aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate