Sari la conținut

Masuri pantaloni enduro


Postări Recomandate

Salut!

Mi-ar placea niste pantaloni enduro si nu stiu cum vin masurile.

Zi de zi port jeansi masura "29" cu 34 lungime, sunt slab dar inalt. Acum la pantaloni pe motogear gasesc ori 28 ori 30 (Thor) si nu pot nici proba find un magazin online. Pana acum nici n-am avut pantaloni de acest gen si nu stiu exact cum sa percep masurile sau cum vin.

 

Asadar, sunt masurile de jeansi raportate la cele pentru enduro sau ce masuri aveti voi ori unde as putea proba un 30 de exemplu?

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

confirm si eu, masurile de la blugi se potrivesc. chiar daca iti sunt mai largi nu e o problema: sunt reglabili in talie si oricum trebuie sa-ti incapa si protectiile sub pantaloni.

la comanda prin internet poti returna daca nu se potrivesc si-i schimba fara probleme, la firme serioase cel putin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sincer nu stiu ce sa zic cu masurile... eu mi-am comandat pant masura 42 si am inteles de la american ca acel 42 inseamna INCH, ceea ce se potriveste cu cei 106cm care ii am eu in talie... cand au ajuns aici cadeau de pe mine... acum ii tin legati cu sfoara sa nu plece si ei in excursie de pe mine. Nici nu stiu ce masura sa imi iau..cred ca incerc si un 38 de pe ebay :)) om vedea ce o iesi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nasol ca nu prea ai unde proba... Adica. Daca eram de prin Cluj sau ceva acolo mai sunt magazine de gen (enduro/cross)... aici mai subtire. Daca s-a pus ciobanu Bucur fix in campie ce dracu sa facem :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda.... Oricum sunt multe marci care afara le gasesti si la noi ba... adica eu as incerca sa imi iau ceva de la fly racing, moose, msr sau thor...dar nu gasesc nicaieri pe la noi sa pot proba vreouna din aceste marci masura 38 sa vad daca totul e ok asa ca o sa ma mai risc si a 3-a oara :)) stii cum se zice, " third time's a charm " :)) ca am cumparat masura 44 si i-am dat, acum am un echipament masura 42 si va trebui sa il dau ca si asta e mare , o sa incerc 38 ca la blugi :))

Editat de Alex_450EXC
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stiu de motogear dar aia nu au mai nimic pe stoc, tot de afara le aduc si ei... asa ca mai bine imi iau din state si vedem ce si cum :D oricum ms de info,.. eu vroiam sa gasesc prin capitala ceva ca sa pot proba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La Yamaha la sediu in Pipera aveau Fox parca si Thor nu mai stiu exact dar aveau ceva ca au magazin mare in hala aia pt toate segmentele. Preturi nu stiu... eu am fost pt niste piese iar la pant m-am uitat la fox dar era masura mare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...