Sari la conținut

O PROPUNERE PT CEI DIN GENERATIA MEA .


vik55
 Share

Postări Recomandate

Eu in perioada 9 / 18 august am niste libere si as vrea sa fac o excursie cam " NEBUNEASCA " nu cred ca voi mai gasi pe cineva pt asa ceva dar incerc , incercarea moarte nu are parca .

Am si eu o mare pasiune pt emisiunile gen history geography unde vad tot felul de filmulete despre cel de-al treilea reich , chiar sunt fascinat cum o tara adevarat cu aproape 80 000 000 de oameni a tinut in sah [ aproape de mat ] toate natiunile pamantului aproape 5 ani , deci vreau sa dau o fuga in Germania sa vad si sa pun mana pe acele minuni tehnologice ale nemtilor :

 

1. PANZER MUSEUM > MUNSTER .

2.LUFTWAFFE MUSEUM > BERLIN- GATOW .

3.TECHNIK MUSEUM > WILHELM BAUER > BREMERHAVEN [ U- BOATS ]

4........................................................... > ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,>LABOE - KIEL [ U- BOATS ]

 

Acest traseu inseamna cam 5000 km aprx + / - 150/200 km . cam toate sunt in zona de nord marea Baltica si marea Nordului .

Deci ar mai avea cineva deschiderea pt asemenea traseu / nebuneala ...............................................................................................?

Eu nu prea cred , dar cum am mai spus mai sus nu se stie niciodata de unde mai apare un AVENTURIER .

:hug: .

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da multam omule ,ma mai gandesc la o varianta am un bun prieten in Stuttgart poate mai incerc si varianta sa ma duc cu avionul pana acolo ,el sa aranjeze sa pot inchiria un motor de acolo si sa fac circuitele de acolo mai dep cu reantoarcere seara in Ostfildern la pensiune , stiu este al naibi de scumpa benzina in zilele noaste eu am calculat cam 300 litri la 2 eur/l , cred ca in viitor pt oameni normali asa ceva va fi de domeniului fantasticului din pacate .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu cati vor sa cheltuie 700 euro pe gaz sa vada muzee

sa mergi sa te si dai pe in traseu parca mai merita insa sa ajungi cu moto unde poti ajunge si cu avionul la o treime din pret .... fii serios

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate man si eu ma gandesc mai mult la varianta de a ajunge cat de cat in zona cu avionul ,in varianta asta mai trebuie sa astept pana in sep cand se intoarce amicul din concediul lui ,cat despre muzee da , asta chiar imi doresc foarte mult sa intru intr-un U- BOATS adevarat care chiar a luptat in realitate la sute de m sub apa , nu facatura vazuta in filme ,,,, cu bani recuparati de la benzina acopar cam 80% din deplasare fac si eu acum tot felul de calcule , vom vedea .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu unul iti recomand sa pleci la drum insotit de macar o alta persoana/motocicleta..din diverse motive(plictiseala,poze,probleme,bucurii-toate e mai bine sa le imparti..cum zicea cineva: sharing is caring).Intr-adevar Frigider,documentarele sunt frumoase si deloc costisitoare,insa nimic nu egaleaza senzatia de a ajunge acolo prin propriile forte,in cauza data,cu forta mobrei :) Cam greu totusi 5000km in 9 zile si sa mai ai si timp si energie pt a vizita cam tot ce gasesti pe traseu,pt ca nu-i asa,daca tot bati drumul atunci sa merite.Succes in tura ta,fa-ti din timp un traseu cu puncte de interes si cazari,revizie mobra,echipament de ploaie(cort nu cred ca te ajuta,eu l-am carat pe al meu in austria o saptamana degeaba deoarece am gasit cazare ieftina prin booking) si ceva unelte,cabluri de ambreaj+acceleratie de reparatie(cu nasture),un gps bun si un coleg.Iar apoi da-i bice,nu vei regreta(un pont: avoid highways pentru a te bucura de traseu).Sa auzim de bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...