Zimbrutza Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Salut, Cine imi poate scoate si mie un cui din cauciuc mai pe seara tarziu? Dupa 8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Sunt vulcanizari non stop. una este langa mc-ul de pe buzesti, fata in fata cu maternitatea polizu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iulie 26, 2013 Autor Share Postat Iulie 26, 2013 multumesc, o sa dau o fuga diseara acolo. stiam de ea, dar nu stiam ca e non stop sau ca se ocupa si de motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Te pot ajuta eu.Detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 (editat) O problema similara o am si eu - vulcanizat gaura de cui mare (de cal), tot seara, dupa 18:00, preferabil si echilibrat; daca ma poate ajuta cineva cu un pont unde as putea rezolva problema asta, raman dator. Editat August 18, 2013 de LYM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Te rezolv. Maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 19, 2013 Autor Share Postat August 19, 2013 vulcanizarea de langa Mc Buzesti NU se ocupa si de motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate