Legnakrad. Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Plecare Vineri 6 sept ora 18:30, prima innoptare la bulgari, dupa care direct Samothraki. Prima innoptare nu e batuta in cuie. Intoarcere Duminica 15 sept. Buget - ~ 250E Cazare - 1060 lei 8 nopti in Samothraki camera dubla (530 de pers) Ferry - ~ 25E de motor http://www.booking.com/hotel/gr/mariva-bungalows.ro.html?aid=357015;label=gog235jc-region-ro-gr-nisosNsamothraki-unspec-ro-com;sid=1ac940db98ccdbf649cfb8b3e9efddac;dcid=1;checkin=2013-09-07;checkout=2013-09-15;group_adults=2;group_children=0;group_adults=2;group_children=0;srfid=bf4f6c06e55c19200ebade04bbfb6642cfb3d7d6X6 Distanta: 550 km dus, 550 intors. Reguli de baza - Fara incepatori, fara mers haotic (mers in formatie, daca te apuca sa te dai un pic, depasesti frumos te duci in fata te dai si astepti grupul dupa putin timp / la prima intersectie) fara intarzieri exagerate (trebuie respectat timpul celorlalti) si multa voie buna Detalii la un suc/bere sau pe parcurs pe topic. Cel mai bine sa se dea raspuns cat mai repede pt rezervare. (Pana la sf saptamanii de preferat) Voluntari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Am fost anul trecut, dar cu masina E cam pustiu in Septembrie. Mai bine informeaza-te cine are camere si nu fa direct rezervare. In perioada asta trebuie sa fie destul de liber si poate gasesti ceva mai frumos acolo. Vezi ca feribotul parca nu era zilnic tot timpul, cel mai bine iei legatura cu cineva de la o pensiune de acolo ca pe net sunt sanse mici sa difere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 6, 2013 Autor Share Postat August 6, 2013 (editat) Yup, am fost si eu tot cu masina tot anul trecut. Stiu ca e cam pustiu, asta e si farmecul ! Camerele am vazut ca au inceput sa se rezerve, m-am uitat cine ar avea camere iar zona Therma mi s-a parut cea mai frumoasa (Plus ca ai apa termala in piatra in apropiere). Cat despre Ferry: Sambata la 12:30 http://www.saos.gr/index.php?SCREEN=show_content&categid=24 Editat August 6, 2013 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzza Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Cu masina am fost anul trecut, insula este destul de pustie in general (din fericire) . De vorbit pentru camere si facut rezervare se va pune problema in momentul in care vom sti exact cati oameni mergem. Feribotul intradevar are un program neregulat, dar nu e o problema, stim de data trecuta unde sa ne interesam si pentru cazare si pentru ferry. Ce a scris Lemne sunt linii generale ca sa isi faca amatorii o idee, nu sunt batute in cuie detaliile, discutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 plec si eu in thassoss, avem oarecum acelas drum, de unde luati feribotul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 6, 2013 Autor Share Postat August 6, 2013 Alexandroupolis. Am fost si in Thassos tot anul trecut (cu moto) dar personal mai misto mi s-a parut Samothraki Poate ne combinam la drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 cate motoare sunteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 NEAPARAT SA URCATI LA CASCADE ...FONAZI CEA MAI TARE INSULA LA O ARUNCATURA DE BAT DE BUCURESTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Pe 6 sept ma intorc eu acasa din thassos. Ne vedem la feribot ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 este de obicei un singur fery pe zi DOAR din ALEXANDROPOLI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 sunt mai multe la keramoti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 sunt mai multe la keramoti ma refer sa ajungi in samotraki ........nu am vazut niciodata cursa. keramoti -samotraki....... spre thassos ai keramoti sau kavala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 6, 2013 Autor Share Postat August 6, 2013 Dap, doar o cursa exista pe zi (la 12:30 precum am zis) ! Motoare deocamdata sunt doar eu / 2 pers + alte 2 motoare / 4 persoane care urmeaza sa dea raspuns Eu unul merg si singur cu prietena daca e cazul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 trebuie sa imi spuneti ce traseu urmati sa stiu daca pot sa merg cu voi sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 7, 2013 Autor Share Postat August 7, 2013 http://goo.gl/maps/KPz7G asta este traseul in principiu (551 km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 in principiu pot as vin si eu cu voi, va las la Alexandroupolis si eu ma duc la Keramoti sa iau ferry pt thassos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 8, 2013 Autor Share Postat August 8, 2013 Heh, ok ! Noi am vrea sa bagam o noapte pe la bulgari (plecam vineri la 18:30 si dormim prima noapte pe langa veliko), ca sa 'furam' un pic si din a doua zi cand trebuie sa prindem ferri la 12:30 (deci la 12 trebuie sa fim acolo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 ei bine, nu stiu daca vreau sa fac si asta, adica sa bag o noapte la bulgari... vedem pana plecam ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 mai bine plecati pe la un 7 dim ajungeti in alexandropoli unde stati pe seara pe la terase pe malul marii si dim mancati si mergeti in port decat sa dormiti pe langa veliko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 8, 2013 Autor Share Postat August 8, 2013 5 ore 550 km ? cam greu, inseamna medie de 110/h (numai alimentarea si iti strica media de viteza + alte 1-2 pauze) Trebuie plecat pe la un 4-5 dimineata ca sa fii realist cu ajunsul (expect the unexpected). Din ce am mers eu pana acum, media la drum intins nu se ridica peste 70/h oricum ai lua-o. La bulgari cazarea e F misto si F ieftina, am tot dormit pe acolo cand plecam in diverse parti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 am zis sa plecati la 7 dim sa ajungeti cand ...ajungeti in alexandropoli sa va bucurati de zona ca sunt o multime de terase si plaje si seara sa stati pe malul.." baltii" a doua zi te trezesti ca omul mananci bei cafeaua pe terasa in port si iei feri asta fecat sa faci prima zi doar170 km pana in velico si a doua restul buc alexandropoli eu singur daca merg scot 5.30 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 8, 2013 Autor Share Postat August 8, 2013 (editat) Ah am inteles. Da, e o treaba si asta dar parca as prefera mai mult pe insula ! Poti sa faci 5 ore jumate dar e obositor, o singura pauza pt tot drumul cam putin pt mine Editat August 8, 2013 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 bucuresti chibrit - alesandropoli taverna 6 ore 2 moto plecat la 6, alimentat de 2 ori si pauza de cafea oprit la 12 in taverna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 (editat) Tocmai ce m-am intors de-acolo! Preturi feri: 17,5 euro /moto si 14,5 persoana (deci 46,5 euro trecerea pentru un motor si 2 pers.) Pe insula este o singura benzinarie(n-am avut nevoie desi am bagat peste 250 km....ati spune ca-i ciudat pentru ca insula are doar 17 km lungime, insa o sa vedeti ca...merita). Se mananca bine si relativ ieftin(ca sa nu mai zic ca-s si ceva super-marketuri sau o rulota cu fastfood grecesc numita ''kantina'' care vinde pentru doar 2,5 euro: souflaki ,giros, bifteki sau pancetta , in special pe plaja sau langa campingul Therma). Eu as evita camparea in Bulgaria, desi Alexandroupoli este un port cam scumpicel....cazarea este scumpa(retineti totusi ca eu am fost in august)...si orasul nu e cine stie ce(contrar parerilor celorlalti internauti, eu n-am fost prea impresionat....am stat o zi pe-acolo). Have fun ! Editat August 26, 2013 de Leon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate