strejeav Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Ancalecat pe vechitana ,postat closca in spate si dai gaz :Clisura Dunarii-Lubljana-Lago di Garda-Cannes-Nimes-Carcassone-Andora La Vella-Valencia-Algegiras-Gibraltar-Tanger-Tarifa-Sevilla-Salamanca-Hendaye-Valea Loirei-Milano-Faak am See-si acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 F.f. misto! Ce bine ii sta pe teritoriu african ! Podul acela din Spania este incredibil. Imi imaginez cum suna un supermoto turat, aruncat pe curbele acelea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 misto rau felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Ha ! Ai fost la Hendaye la monument . Deci cunosti treaba cu el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielc Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Felicitari pentru tura. Cat te-a ajuns calatoria? Cate zile a durat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 20, 2013 Autor Share Postat August 20, 2013 Salut, 19 zile de calatorie ,nu am facut o socoteala exacta dar cred ca undeva la 11000 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate