Sari la conținut

LEFKADA 7-15 SEPT. 2013


MIHAI VARADERO
 Share

Postări Recomandate

Pe google map mi-a dat 1022 din Bucuresti prin T. Magurele-Plevna-Sofia. Oricum 40 km e nimica toata, nici nu se pun. Eu as alege treseul prin Zlatograd si as innopa in Kavala.

 

As vrea sa plec spre Lefkada pe 11 sau 12 septembrie cel tarziu. Mai devreme din pacate nu pot. Astept zilele astea confirmarile unor amici daca pot veni sau nu. Daca gasesc un companion de drum, ne vedem pe insula. Singur nu plec pana acolo.

Salut!

 

Eu plec vineri pe 13 septembrie tot spre Grecia (8-9 zile), pana in Kavala, apoi am de gand sa ajung in Thassos. Nu voi sta mai mult de 2 zile pe insula, dupa care vreau sa vad si HALKIDIKI, SARTI, KASSANDRIA, etc. O sa-mi iau cort + sac dormit la mine, ocolesc zonele populate, mancare pe marginea drumului si alte lucruri spontane de genul asta (nu am rezervari, sau vre-un plan exact stabilit), deci la modul WILD-WILD EAST. Daca te intereseaza putem lua legatura, cel putin pana in Kavala sa mergem impreuna. Eu am de gand sa ies din tara pe la Calafat, apoi Vidin, Montana, Blagoevgrad, Bansko, Drama, Kavala (510 km).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vin si eu in Grecia, cel mai probabil plec duminica, dar depind de terminarea reviziei la moto, stau citeva zile in Halkidiki, apoi intoarcerea este planuita prin Albania, Macedonia, Muntenegru, Serbia, poate ne sincronizam, am 2 saptamini CO si vreau sa continui tura din fosta Yugoslavie inceputa in mai, Viorel 0723409772.

Aa ne vedem cu bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Duminica ajungem si noi in Lefkada si cel mai probabil ne vom caza in camping Kathisma http://www.camping-kathisma.gr/gallery.php?language_id=2&menu_link=gallery.php#

 

Am inteles oricum ca in partea de vest a insulei sunt cele mai frumoase plaje. Poate ne intersectam pe la Meteora noi vom fi in jur de ora 12 acolo. V-am dat tel pe privat, poate ne dati un mesaj. Daca nu, bem o bere pe insula.

 

Drum bun !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca pt asta ma sunai.... Am mai vorbit , buna destinație ai ales ,sa va fie de bine si drum bun sa aveți . Am fost in Iunie ,pe orice plaja ai merge rămai gura-casca. O sa va saturati si de curbe pe insula ,nu am văzut așa multe si ciudate pana acum. Nu ratati plaja Egremni, deși nu cred ca Miahai va cobori :) mâncati peste la Seven Islands in Ligia(primul sat după Lefkas) . In general pestele este pregătit excelent pe insula. Atenție la întoarcere după tunelul pe sub apa dacă plecați dimineața ,este f multă ceata in zona aia la pana si după Preveza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baieti, i-am dat mesaj pe telefon lui Marius, nu stiu daca la primit, asa ca poate vedeti aici. Am ajuns ok la camping unde e si o benzinarie :)

 

Daca va hotarati maine pentru o tura cu vaporul, dati un semn aici sau pe privat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca inca nu sunteti deja pe drumul de intoarce

mergeti pe traseul asta

ARTA-TRIKALA

este un transfagarasan de 150 km prin munti

 

asera erau 17 grade si ceva pietre cazute dar este demential drumul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...