zece d rosu Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Pe google map mi-a dat 1022 din Bucuresti prin T. Magurele-Plevna-Sofia. Oricum 40 km e nimica toata, nici nu se pun. Eu as alege treseul prin Zlatograd si as innopa in Kavala. As vrea sa plec spre Lefkada pe 11 sau 12 septembrie cel tarziu. Mai devreme din pacate nu pot. Astept zilele astea confirmarile unor amici daca pot veni sau nu. Daca gasesc un companion de drum, ne vedem pe insula. Singur nu plec pana acolo. Salut! Eu plec vineri pe 13 septembrie tot spre Grecia (8-9 zile), pana in Kavala, apoi am de gand sa ajung in Thassos. Nu voi sta mai mult de 2 zile pe insula, dupa care vreau sa vad si HALKIDIKI, SARTI, KASSANDRIA, etc. O sa-mi iau cort + sac dormit la mine, ocolesc zonele populate, mancare pe marginea drumului si alte lucruri spontane de genul asta (nu am rezervari, sau vre-un plan exact stabilit), deci la modul WILD-WILD EAST. Daca te intereseaza putem lua legatura, cel putin pana in Kavala sa mergem impreuna. Eu am de gand sa ies din tara pe la Calafat, apoi Vidin, Montana, Blagoevgrad, Bansko, Drama, Kavala (510 km). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 salut Mihai, da-mi si mie date gps despre taverna cea vestita din alexandropoli... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 Petrisor:eu cand am ajuns acolo am salvat locatia in "preferinte".Nu prea stiu cum sa scot coordonate gps,dar cand ajung iti voi trimite un sms cu adresa exacta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Vin si eu in Grecia, cel mai probabil plec duminica, dar depind de terminarea reviziei la moto, stau citeva zile in Halkidiki, apoi intoarcerea este planuita prin Albania, Macedonia, Muntenegru, Serbia, poate ne sincronizam, am 2 saptamini CO si vreau sa continui tura din fosta Yugoslavie inceputa in mai, Viorel 0723409772. Aa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Septembrie 6, 2013 Autor Share Postat Septembrie 6, 2013 Plecarea maine ora 8 din benzinaria Petrom de dupa palatele tiganesti ,iesirea spre Giurgiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1ntruder Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Duminica ajungem si noi in Lefkada si cel mai probabil ne vom caza in camping Kathisma http://www.camping-kathisma.gr/gallery.php?language_id=2&menu_link=gallery.php# Am inteles oricum ca in partea de vest a insulei sunt cele mai frumoase plaje. Poate ne intersectam pe la Meteora noi vom fi in jur de ora 12 acolo. V-am dat tel pe privat, poate ne dati un mesaj. Daca nu, bem o bere pe insula. Drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Cred ca pt asta ma sunai.... Am mai vorbit , buna destinație ai ales ,sa va fie de bine si drum bun sa aveți . Am fost in Iunie ,pe orice plaja ai merge rămai gura-casca. O sa va saturati si de curbe pe insula ,nu am văzut așa multe si ciudate pana acum. Nu ratati plaja Egremni, deși nu cred ca Miahai va cobori mâncati peste la Seven Islands in Ligia(primul sat după Lefkas) . In general pestele este pregătit excelent pe insula. Atenție la întoarcere după tunelul pe sub apa dacă plecați dimineața ,este f multă ceata in zona aia la pana si după Preveza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1ntruder Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Baieti, i-am dat mesaj pe telefon lui Marius, nu stiu daca la primit, asa ca poate vedeti aici. Am ajuns ok la camping unde e si o benzinarie Daca va hotarati maine pentru o tura cu vaporul, dati un semn aici sau pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 daca inca nu sunteti deja pe drumul de intoarce mergeti pe traseul asta ARTA-TRIKALA este un transfagarasan de 150 km prin munti asera erau 17 grade si ceva pietre cazute dar este demential drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate