Vizitator Adrian Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 (editat) Dupa ce-am vazut cateva poze si o filmare pe youtube, postate de cativa membri de pe forum, m-am decis sa fac o plimbare si la Piatra Arsa, cat am fost la Rasnov. A meritat din plin. Drumul (din Rasnov) mi s-a parut superb, insa foarte aglomerat in zona Predeal/Sinaia/Azuga. Intentionam sa merg si pe Transfagarasan,dar am renuntat. Mi s-a parut foarte frumos pe Piatra Arsa si am renuntat la ideea de a cheltui bani pe benzina + mancare pt Trans, pe care l-am vazut acu 2 ani (cu masina). Mai ales ca era weekend si eram sigur ca o sa ma lovesc de trafic infernal si de idioti. Din Sinaia, am facut dreapta , urmand un indicator ce arata spre "Targoviste". Drumul ok. Trebuie sa fii f atent la drum pt ca drumul spre Piatra Arsa e intr-o curba la stanga, si nu prea e semnalizat. Am trecut de el fara sa-i dau importanta. Noroc ca am ajuns la 2-3 sute de metri mai sus la o bifurcatie unde m-a indrumat un nene sa ma intorc. Mi-a placut foarte mult ca de la indicatorul cu Targoviste (din Sinaia), pana sus la Piatra Arsa, am intalnit foarte putine masini, foarte putin trafic. Editat Septembrie 8, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Faine pozele. Am fost si eu sambata, plecat pe DN1 si intors pe Targoviste. Mare greseala, DN1 era plin. Nici in sus nu mi s-a parut prea liber, poate duminca s-au mai potolit. Ideea era sa merg pe Trans-Bucegi. Frumos drumul, asfalt ok dar puteau si ei sa faca o treaba completa si sa puna parapeti... daca ratai un viraj erai kaput. Hai sa fac si aici "reclama", am gasit o pereche de manusi Alpinestars, poate citeste proprietarul si le revendica, m-am intalnit cu el in Moroieni, venea pe sensul dinspre Targoviste: /index.php?/topic/702330-ridere-ti-ai-pierdut-manusile-alpinestars/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 trebuie sa rezolv problema cu un lacas pt DSLR. M-am saturat sa-l car PESTE TOT,si sa-l scot din rucsac atat de rar . Tampesc cand stiu ca tre sa opresc, sa ma dezechipez, sa dau jos manusi, casca, scoate aparatu din rucsac, etc etc. Daca fac asta la fiecare chestie pe care vreau s-o pozez, TAMPESC. Tre sa ma gandesc la un tank-bag fara magneti (rezervor din policarbonat.......).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Poate fugea magaru cu motoru ) tare poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 am mai zis-o dar repet: numai mie-mi pare ca peisajul seamana cu cel din IOM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raisa creata Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Dupa ce-am vazut cateva poze si o filmare pe youtube, postate de cativa membri de pe forum, m-am decis sa fac o plimbare si la Piatra Arsa, cat am fost la Rasnov. A meritat din plin. Drumul (din Rasnov) mi s-a parut superb, insa foarte aglomerat in zona Predeal/Sinaia/Azuga. Intentionam sa merg si pe Transfagarasan,dar am renuntat. Mi s-a parut foarte frumos pe Piatra Arsa si am renuntat la ideea de a cheltui bani pe benzina + mancare pt Trans, pe care l-am vazut acu 2 ani (cu masina). Mai ales ca era weekend si eram sigur ca o sa ma lovesc de trafic infernal si de idioti. Din Sinaia, am facut dreapta , urmand un indicator ce arata spre "Targoviste". Drumul ok. Trebuie sa fii f atent la drum pt ca drumul spre Piatra Arsa e intr-o curba la stanga, si nu prea e semnalizat. Am trecut de el fara sa-i dau importanta. Noroc ca am ajuns la 2-3 sute de metri mai sus la o bifurcatie unde m-a indrumat un nene sa ma intorc. Mi-a placut foarte mult ca de la indicatorul cu Targoviste (din Sinaia), pana sus la Piatra Arsa, am intalnit foarte putine masini, foarte putin trafic. foarte frumoase pozele, eu am intalnit o gramada de magari pe Transalpina....nu aveau nicio greata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Subscriu la faza cu magarii )) Am si eu poze cu herghelia pe sosea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 am mai zis-o dar repet: numai mie-mi pare ca peisajul seamana cu cel din IOM? Ai dreptate, am fost acolo, nu-i rea asemanarea, lipsesc numai zidurile de pietre acoperite cu iarba si muschi de pe marginea drumului si desigur faptul ca nu aveai limitare de viteza in afara localitatilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Vezi ca este un anunt cu geanta de DSLR Samsonite , poate reusesti sa o adaptezi la rezervorul tau. trebuie sa rezolv problema cu un lacas pt DSLR. M-am saturat sa-l car PESTE TOT,si sa-l scot din rucsac atat de rar . Tampesc cand stiu ca tre sa opresc, sa ma dezechipez, sa dau jos manusi, casca, scoate aparatu din rucsac, etc etc. Daca fac asta la fiecare chestie pe care vreau s-o pozez, TAMPESC. Tre sa ma gandesc la un tank-bag fara magneti (rezervor din policarbonat.......).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate