Leviatan Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Am stat si eu pasager pe sportiva, te kci pe tine de frica la orice manevra in afara de mers constant, e senzatie. Subscriu! O singura data am fost pasager si am zis ca nu ma mai urc in viata mea pe locul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Nothing's free, gas or ass, ha ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Ia citeste statusul zeiței Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 (editat) ce m-ati facut sa rad =)))))) , nu sunt gay ,sunt homo :-D ,am zis macar pasager ,ca pilot mai greu ... nu prea da nimeni "nevasta" altuia. de obicei mai pleaca si singura fara sa o dai Editat Septembrie 11, 2013 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 specifica si tu pe ce categorie de motoare vrei sa mergi pasager ai permis?k eu de multe ori ma urc pe motor si plec singur de plictiseala si fac cam 150 km k sa imi treak asa k te as putea lua si k pasager,iar dak zici k te bagi la cheltuieli,adik la bagat zeama,te pot lasa si sa conduci...asta pt k stiu cum e sa iti doresti sa mergi makr k pasager pe un motor si sa nu ai de unde eu sunt chopperist si am kteva zeci de mii de km parcursi pana acum dak vrei pe chopper lasa mi msj si vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unick Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Se mai trezise un tip ca vrea sa faca revolutie intr-o dimineata pe la 3.... asta totusi nu-i o idee rea,ne-am luptat cu totii cu halbele pana la 3-4-5-6-7-8 dimineata si ne-au navalit ideeile dar totusi dupa 8 trebuie musai sa faci pauza de cafea,sau tarie,dupa caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Eu nu m-as urca pasager la altu' neam. Mai ales necunoscut. Duceam, sau ma mai ducea, o tipa care alerga la IRA ( viteza); Oricare am fi fost in spate, ne era frica si incercam sa rupem coastele pilotului, asa ne mai tineam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Ia citeste statusul zeiței Zeita e maritata cu mobra pentru moment... rugam reveniti... cand se plictiseste de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Mobra de...Zeita,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Ihi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Zeita e maritata cu mobra pentru moment... rugam reveniti... cand se plictiseste de ea. Neah... Mă refeream la ăla cu viețile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Neah... Mă refeream la ăla cu viețile. Mai am vreo cateva, da... dar nu le irosesc carand pasageri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 (editat) Foarte tare clipul )) Pentru initiator, ai grija cu cine te sui pe mobra, sa n-ajungi vedeta pe youtube http://link interzis/ll_embed?f=98fd9d06d65d Editat Septembrie 14, 2013 de mariuss1900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate