Arider Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 A incercat cineva sa scoata zgarieturile de pe o carena de plastic? Sunt destul de zgariate, iar daca le fac cu smirghel fin nu rezolv nimic. Doresc sa le revopsesc, iar cand aplic stratul de vopsea inca se vad acele urme de smirghel. Am testat pe o portiune care nu este foarte vizibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 se finiseaza cu smirghel grosier (120 sa zicem) se aplica chit pentru plastic care la randul lui se smirgheluieste cu ( 120...240... 600... 1000) se da un sprit chit si iar se smirgheluieste (600... 1000... 1500) pana iese perfect. La final degresezi si dai vopsea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Si dupaia le zgirii din nou la urmatoarea cazatura(accident). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arider Postat Septembrie 19, 2013 Autor Share Postat Septembrie 19, 2013 Ok. Multumesc. Nu mai iau acum nici o cazatura. Initial am folosit motocicleta pentru hard enduro, dar nu prea mai am timp sa mai fac iesiri si am modificat-o pentru strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Da, da, si strzile sint goale, asfalt perfect, masini 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate