f0rest Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 As vrea sa aflu pareri despre raportul de transminsie pentru ENDURO 12-52/53am inteles ca cu cat ai foia mai mare cu atat urci mai usor,dar viteza scade insa pe un drum drept poti avea o viteza decenta pt un motor de enduro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmas Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 (editat) Foaia (pinionul spate) mai mare => acceleraţie mai mare şi viteză (de top) mai mică. Şi kilometraj şi viteză indicate eronat dacă senzorul este la motor şi nu la roată. Cam aşa ceva.Aveam un tabel interesant apropo de asta dar nu dedicat pentru enduro. Dacă vrei, îl caut când am timp. Editat Septembrie 19, 2013 de xmas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f0rest Postat Septembrie 19, 2013 Autor Share Postat Septembrie 19, 2013 te rog cand ai timp sa postezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmas Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 http://www.gearingcommander.com/ ai aici tot ce-ti trebuie. atata tot ca viteza maxima nu e cum spun ei la vitezane mai ales. conteaza frecarea cu vantul, puterea motoretei, gumele samd. dar pentru o enduroaica datele sunt precise! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f0rest Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 va multumesc pentru informati,insa pe mine m-ar interesa mai mult cum se descurca pinonul de 52-53 pe off road/drumuri de tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 ce motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f0rest Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 derbi senda 95cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 La motorul tau pt portiuni mai tehnice e clar ca iti trebuie 12/53. Nu stiu daca mai sare de 70 pe drum drept, dar este suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 Salutare am o honda xr 250 din 2003 si acuma am 12 cu 53 urca si vertical... dar imi e greu sa ma dau pe o roata,cel mai usor pot de pe loc cu a intaia din ambreaj.Oare is prea scurte treptele?Sa pun 12 cu 52 sau 13 cu 53??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un motociclist Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Salutare am o honda xr 250 din 2003 si acuma am 12 cu 53 urca si vertical... dar imi e greu sa ma dau pe o roata,cel mai usor pot de pe loc cu a intaia din ambreaj.Oare is prea scurte treptele?Sa pun 12 cu 52 sau 13 cu 53??? esti sigur ca esti asa de bun pe 2 roti si vrei sa o iei numa pe 1 roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 da. Ideea e ca unii vor sa se dea asa alti nu,eu fac parte din aia ce vreau wheelie. Iar in enduro e necesar uneori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate