Sari la conținut

Un motociclist

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Un motociclist

  1. Salutare! Ca si proaspăt posesor de ktm exc 450 2011 am 2 nedumeriri . Am cumpărat motocicleta acum cateva zile si am vazut că socul nu funcționează atunci când este tras ca sa pornesc motocicleta la rece. Ce trebuie sa am in vedere cand desfac carburatorul ? Ma gandesc ca de acolo este problema ținând cont ca a fost plimbată 50 km in ultimii 2 ani ... Problema nr 2 este ca am.rupt firul de la butonul ptr hartă in timpul transportului si costă 446 lei pe internet . Se merită sa il înlocuiesc ?? Nici nu știu ce face mai exact. Pun si o poză... » Post actualizat in 10 Jul 2017 08:17 Salutare! Ca si proaspăt posesor de ktm exc 450 2011 am 2 nedumeriri . Am cumpărat motocicleta acum cateva zile si am vazut că socul nu funcționează atunci când este tras ca sa pornesc motocicleta la rece. Ce trebuie sa am in vedere cand desfac carburatorul ? Ma gandesc ca de acolo este problema ținând cont ca a fost plimbată 50 km in ultimii 2 ani ... Problema nr 2 este ca am.rupt firul de la butonul ptr hartă in timpul transportului si costă 446 lei pe internet . Se merită sa il înlocuiesc ?? Nici nu știu ce face mai exact. Pun si o poză...
  2. Salutare ! Am nevoie de un furtun frana spate de suzuki drz , al meu a 'crapat' . Orice oferta sau pont e binevenit ! Multumesc.
  3. Mutumesc, pana la urma cred ca o sa raman si eu pe aceeasi parere adica scorpion exo-500!E pur si simplu completa!
  4. asa zisele probleme cu supape la crf sunt tot din cauza celui care o detine/intretine asa ca ...sfatul meu date si pe wr si pe crf 250 si alege .Personal mi-a placut mai mult crf 250 x decat wr 250 unde pot spune ca la wr ambreiaju ala prinde sus ca naiba(trebe degete de pianist) si asta dupa 2 astfel de modele incercate. Mi se pare un enduro relativ 'moale' adica trebe deschis gazu' mai mult acolo unde cu crf'ul nu trebuia asta deci pana la urma uzura unde e mai mare?(vorbim de acelasi raport la pinioane).Iar la crf 250 mi-a displacut faptul ca este o motocicleta inalta(bine asta se poate regla) fata de wr . Daca as alege iintre cele 2 si noi si second tot crf as alege...deci inainte sa te apuci de enduro te gandesti ca la sf de sezon te mai abtii de la unele 'mofturi' sau pofte si investesti ...asta se intampla la fiecare indiferent de mobra! O seara faina!
  5. esti sigur ca esti asa de bun pe 2 roti si vrei sa o iei numa pe 1 roata?
  6. Trebe musai cata agheasma de aia de 30 grade curata.Mai bagi un tricou de rezerva pentru atunci cand dai intr-o urcare de 5-6 ori pana ajungi sus, apa,tutun daca folosesti,petece+leviere etc.
  7. Mersi Kevinn...alte pareri intre cele 2? exo-500 vs exo-1000?. Din ce am gasit personal pe internet in special pe youtube la review-uri tind sa aleg exo-1000, dar am inteles ca este mai 'mult' aersita decat exo-500 si versiunea noua de la modelul precedent(doar ca pe asta n-am probato) ,eu caut o casca nu doar pentru anotimpul cald . Dferenta de pret intre cele 2 este doar 10 euro pe louis.Multumesc!
  8. Salutare!...sunt pe cale sa imi iau o casca noua si mam gandit la un top 3 al meu .Prima data voi incepe cu AGV K3 , mi s-a parut foarte frumoasa(ca aspect) si totusi o casca destul de buna la pretul sau(am mers ceva cu ea pe cap) .Mentionez ca am cam 750 ron pentru casca! . A doua este scorpion exo-500 care doar am probato fara sa merg cu ea si m-am indragostit!.M-am gandit serios si la exo-1000 air, pe asta nu am probato dar am vazut multe rewiev-uri .Niste sfaturi intre cele 3 mai ales intre exo-500 si exo1000 ,puncte tari si puncte slabe ca aici sunt nelamurit care e mai apreciata. Mentionez ca urmatoarea mobra va fi hornet cu siguranta!!! Multumesc!
  9. stiti vreun site care aduce piese OEM ptr crf-x?.. .am cautat pe goagal si nu gasesc cemi trebe mie, mi s-a rupt cablul de la vitezometru si vreau sa il inlocuiesc.MULTUMESC!
  10. Multumesc pentru efortul depus atat tu cat si ceilalti ....referitor la intretinere prefer sa o fac singur asa cum procedam si la XL(pe ala lam facut bucati anu trecut si lam pus la loc) doar ca acum nu mai 'captusesc' cum faceam inainte(motor ieftin,vechi,bagam ulei mai prost,reparam 3 zile ma caram 2 sapt si tot asa:))))))))....)...APROPO ce parere aveti de cauciucurile metzeler? nu stiu pe nimeni care sa fi avut marca asta si ma tenteaza unu nou....
  11. Stimate domn "atillas" garda e pe drum )... scuze inc odata ptr cele cateva "aberatii" care le-am scris mai in sus dar nu mam putut abtine.....acum mam informat despre cum se face o intretinere si sper sa invete si alti incepatori nu doar sa se care ci sa aibe si grija de "mobre" ....domnul atillas chiar sunt impresionat de raspunsurile dvs asa ca nu va aresteaza nimeni ....dau o bere daca o fi sa ne intalnim ....MUltumesc!
  12. e greu sa te faci inteles pe aici....multumesc pentru info.O rugaminte ...nu sunt genu de om cu "fite de copil rasfatat " cum a spus domnu atillas ....daca topicul acesta vi se pare penibil de ce trebuie sa raspundeti la misto sau vulgar atata timp cat eu am fost politicos .E greu in ziua de azi sa faci atatia bani incat sati permiti un motor bun asa ca nu vreau sa il fac praf intrun sezon ....si da am citit si manualul inainte sa deschid acest topic dar mam gandit ca poate mai primesc si alte informatii atat eu cat si ceilalti care au nevoie .Scuze pentru stilul meu mai direct ....MULTUMESC!!
  13. john de ce vorbesti aiurea?....sunt multe lucruri care nu sunt scrise in manual si multe care nu corespund cu manualul.Io am deschis acest topic pentru a-si da cu parerea cei care au si au avut si stiu cum sa se faca intretinerea .....
  14. Salut! Sunt proaspat proprietar de honda crf450x an 2007.Dupa cum vine si numele topicului as vrea sa cer pareri detalii sfaturi etc. despre cum se intretine o astfel de motocicleta pentru a nu avea surprize pe mai tarziu...tin sa spun ca nu am de mult motocicleta o sa vin si cu cateva poze .Din experienta mea pe motoare enduro (honda xl mult sub nivelul crf-ului) am invatat cate ceva....as avea nevoie de sfaturile dvs poate ca si altii cauta un topic de genu .PANA acum stiu ca trebuie schimbat uleiul cam la aprox 5 plinuri(nu fac hard enduro) trebuie verif lantu (cat e de intins si eventual uns daca e nevoie)...verificat nivelul de apa/antigel in motor presiunea din pneuri etc si o sursa unde pot lua piese originale ...ASTEPT pareri de la cei care se dau pe coclauri si ne poate ajuta si pe noi sa devenim mai buni nu doar ca sa ne caram ci sa avem si grija de mobre....precizez am 17 ani si enduro pana acum este cea mai mare pasiunea a mea .MULTUMESC!!!
  15. Soso am scris putin mai in sus ca nu sunt foarte experimentat si in plus nu m-am dat doar pe xl600r si credema ca nu merg la carat doar pe drumuri forestiere si gradini...am facut unele urcari care nu sunt deloc usoare,bninteles nu la fel de simplu ca si cei din gasca care erau veterani dar le-am urcat.....
  16. SALUT.... am cautat pe mai multe topicuri insa nu gasesc nimic din ce m-ar ajuta concret...detin un honda xl 600r pe care vreau sa-l marit si sa trec la ceva muult mai bun ...precizez ca fac hard enduro(nu sunt foarte experimentat) insa vreau sa achizitionez un nou motor:prima oara mam gandit la un drz400 care mi-ar fi fost mai mult decat bun(intretinere usoara pret mic etc) dar sunt cam slabut (168cm si 57 kg)...apoi am trecut la un crf 450x dar care depaseste bugetul meu ..si in final am ajuns la yzf 250 .AICI e problema.NU stiu cum se descurca cross-ul pe deauri ,urcari alea alea ..am citit in alte topicuri cum ca treptele 1si 2 sunt scurte si dezvolta prea mult cuplu....sincer chiar nu am de unde sa incerc o astfel de mobra altfel mi-as fi dat singur cu parerea.Cine detine sau a detinut yamaha yz250f imi poate da si mie un sfat sau puteti veni cu alte mobre exclus wr,rmz,kawasaki,si alte cross-ere.MUTUMESC!
  17. Detin honda xl 600 r pe care vreau sa il vand ....sincer sunt multumit de el chiar daca e mai vechi (84) mai repari una alta in rest te tine linistit..eu am facut putin cam mult hard enduro daca pot sa ii spun asa ptr ca ma bagam pe oriunde cu el..
  18. SALUT!!! mam gandit si eu la un yzf 250 numai pentru enduro dar nu stiu cum se comporta mai exact poate cineva care a avut sa ne zica?...oricum e mai bine de xl-ul meu de 600 care ma rupe.
  19. Salut detin momentan un honda xl 600r model 83.....e prima mea mobra cu care m-am dat pe dealuri dar e prea grea,are 150 kg pe langa 55 ale mele .Vreau sa-mi dau mobra si sa trec la ceva mai usor ,initial mam gandit la un crf 450 enduro nu cross....dar aud multe pareri cum ca nu ar fi fiabila ,ca se defecteaza alea alea sau dr-z 400.Vreau sa aud pareri si despre husaberg, yamaha despre care nu stiu multe. Bugetul ar fi cam 2000-2500. Inca ceva...sunt incepator in domeniul asta dar imi place f mult si vreau tot o mobra puternica dar mai usoara .
  20. Mda dar de cauciucurile Heidenau nu zice nimeni nimic?....eu inca nu am heidenau dar am cativa tovarasi cu acest tip de cauciuc si din cate am vazut nu se tocest repede si nu se rup 'dinti'. Un prieten foloseste de un an Heidenau pe spate si inca mai este cam 45% din caciuc.Dar sa carat f mult cu el.
×
×
  • Creează nouă...