Zimbrutza Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 eu am fost cu voi in primavara si mi-a placut mult. mancarea si oraselul ala chiar sunt misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Nu partenere.. odata plecati la drum calarim toti km, ce atata peisagistica si fotografie?! Dupa 3 seturi de poze nu mai tin pasu cu al de d'astia ca Niko.. daca raman ultimu si intru in depresie? Cu cat mergi mai tare cu atat ai parte de km in plus. Da, membru -> membra, cunoastem. Mai o poza, mai o frunza colorata... de asta e bine sa luam si prelata mobrei la noi, daca intram in depresie sa avem cu ce ne sterge ochisorii. Asta e discutabila - daca te tine sa mergi tare ai km in plus. Cei care mergeau mai tare decat erau capabili fac si acum km... pe lumea cealalta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 (editat) Bre nea' Mircea, ti-aduci aminte ce drumuri faceam noi la Velico, cum bagam la ghiozdan la crasma lui Plamen si cum ne intorceam noi cu rakia primita-n dar, la pachet? Eh, ce vremuri... Ia zi, mai ai mobra aia, ca poate facem un drum pe la cascade... Bagam, bagam.. doar n-am intrat ca zilele la sac. Vezi ca cioparistii adevarati prind promotii la crema de bronzat primavara.. daca nu.. Danone scrie pe urmatorul drum la Veliko :.)) Si mai lasa bre pustioaicele in pace, ca placerea e de ambe sexe, pe 2 roti, sau fara... Ce te bagi? Chiar n-aveam motiv sa dau una jos si sa las atasul acasa :.)))) Da, membru -> membra, cunoastem. Mai o poza, mai o frunza colorata... de asta e bine sa luam si prelata mobrei la noi, daca intram in depresie sa avem cu ce ne sterge ochisorii. Fara ea nu ajungeai unde esti, in schimb.. daca te opresti, pierzi km de maine Fara depresii.. Niko e pofticios.. n-ai vrea sa stea dupa tine cand face comanda. Asta e discutabila - daca te tine sa mergi tare ai km in plus. Cei care mergeau mai tare decat erau capabili fac si acum km... pe lumea cealalta... Nu confunda ritmul cu inconstienta.. dar sunt de discutat la o bere. Editat Octombrie 15, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Nu partenere.. odata plecati la drum calarim toti km, ce atata peisagistica si fotografie?! Dupa 3 seturi de poze nu mai tin pasu cu al de d'astia ca Niko.. daca raman ultimu si intru in depresie? Cu cat mergi mai tare cu atat ai parte de km in plus. neneaaaa da daca e' sub 4 grade vii???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 (editat) sufar de paranoia.. vrei sa vin cu plugul?!?! Hai vdm ce va fi weeku asta Editat Octombrie 15, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate