Ice_Shadow Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 De cateva zile ma bucur de bicicleta asta. Sunt foarte mandru de ea, peste iarna intentionez sa-i fac mici retusuri. Retapitare sa, oglinda dreapa, etc. Toba LeoVince suna grozav, abea astept vara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piturlea Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Frumoasa....HONDA!Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nsr Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 sa te bucuri de ea si sa nu ai incidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Cat te-a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 foarte greu de gasit un material cel putin asemanator cu cel original cu care este imbracata saua, iar cu piele sau vinilin arata urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 foarte greu de gasit un material cel putin asemanator cu cel original cu care este imbracata saua, iar cu piele sau vinilin arata urat Eu am facut saua la moto dan in Timisoara. Dupa un sezon este ca noua. Foloseste materiale de calitate iar pt sezut foloseste un material pe care nu mai aluneci. Eu am facut si despartitura intre pasager si pilot sa nu mai vina peste mine si am mai latito. Sunt foarte multumit de sa. Aici il gasesti si asta e saua mea /index.php?/topic/680380-retapitez-scaune-moto/page-21. Nu vreau neaparat sa-i fac reclama dar am fost incantat de lucrare si mi se pare de bun simt sa recomand ceva bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Eu am facut saua la moto dan in Timisoara. Dupa un sezon este ca noua. Foloseste materiale de calitate iar pt sezut foloseste un material pe care nu mai aluneci. Eu am facut si despartitura intre pasager si pilot sa nu mai vina peste mine si am mai latito. Sunt foarte multumit de sa. Aici il gasesti si asta e saua mea /index.php?/topic/680380-retapitez-scaune-moto/page-21. Nu vreau neaparat sa-i fac reclama dar am fost incantat de lucrare si mi se pare de bun simt sa recomand ceva bun. Idem.recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Shadow Postat Octombrie 20, 2013 Autor Share Postat Octombrie 20, 2013 (editat) @ dude123 , 1250 am dat pe ea, si sunt foarte multumit. @ AlinVFR, arata grozav saua, sper sa arate si a mea intr-o buna zi asemanator . Multumesc pt sfaturi! Editat Octombrie 20, 2013 de Ice_Shadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate