Kustom Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 mersi oricum dar aia de la basty era si cromata dak ma razgandesc ....lasa un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 l-ai confundat ... eu sunt cu carburatorul ..dar cred ca am rezolvat ...cu un dellorto urit dar bun.... uite shi o poza cu motorul basty BASTYYYYY de unde sunt motorasele din pozeeee .... vreau si io unuuu ..... sunt de vanzare??? cat costa??? sper ca macar unu sa foe de vanzare!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 BASTYYYYY de unde sunt motorasele din pozeeee .... vreau si io unuuu ..... sunt de vanzare??? cat costa??? sper ca macar unu sa foe de vanzare!!!!!! Daca iti permiti iti urez succes. Ala este flat-head-ul lui Basty. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 MAI E VALABILA ROATA PE 21"? DAVID MANN ..... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 WhiteRaven,completeaza si tu orasul la profil. B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 BASTYYYYY de unde sunt motorasele din pozeeee .... vreau si io unuuu ..... sunt de vanzare??? cat costa??? sper ca macar unu sa foe de vanzare!!!!!! salut sunt in bv la mine in camera pot sa iti fac rost de un flathead daca te intereseaza ...ale mele nu sunt de vinzare basty scuze am fost plecat pt o perioada iar apoi m-am luat cu tot felul de lucrari .... mai dami o data adresa pe pm shi promit sa o trimit cu nsu nu am gasit nika shi nici nu cred ca este vre-o shansa ... eu am avut 2 motociclete shi 2 motoare ..pe vremea aia se pare ca nu exista interes pt asha ceva chiar imi amintesc ca am pus topicul ...motor pt chopper cutie separata etc ....nimeni nu a fost interesat ... basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Ba da Sebi, suntem in continuare interesati, dar fara sa pomenesti situatia actelor si pretul, nu intreaba toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 Ba da Sebi, suntem in continuare interesati, dar fara sa pomenesti situatia actelor si pretul, nu intreaba toata lumea. Eu mi-am dorit f mult fiarele astea .... dupa ce le voi vedea motociclete complete perfect functionale probabil o sa trec pe un flathead 1200cc ...eu sunt fan flathead .... oricum la anul sunt aproape sigur ca termin harleyul ....o sa fie SHUCAR rau .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 23, 2006 Autor Share Postat Decembrie 23, 2006 SARBATORI FERICITE (PT.TOATA LUMEA) BASTY iti dau un pm cu adresa si mai discutam de un fier ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 (editat) BA ..... cand o sa ai juma' din motoarele ce le-am avut si ce le-am facut mai vorbeste, pana atunci taci A ABERA=A VORBI PROSTI{aia ce faci tu} Bebe Nezo sati ajute sa il termini si sa iti mearga credema ca am avut si tu stii bine nu cred ca e cazul sa te certi cu mine pe forum...putem vb si in particular...ca doar stam la 2 pasi unul de altul(si era vorba ca tu aveai la simsoneeeeee...de nici tu nu mai stiai)nush ce vrei sa areti prin vorbele tale aruncate aiurea....SI APROPO...TOPICULUI ASTA II ZICE IJ HARLEY...(M-AM APUCAT) asa ca nu cred ca e cazul sa mai continuam cu povestile astea ...succes la modificari Vai cat va certati Editat Decembrie 30, 2006 de DannyEl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 31, 2006 Autor Share Postat Decembrie 31, 2006 BINE mersi pt incurajari si sper sa vag gGT -ul pe drum apropo completeaza orasu' pt k alti nu te cunosc iete un chopper boboc aha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 3, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2007 mai fratilor ajutatima cu un cilindru si chiuloasa de fonta de IJ 49' MARE NEVOIE HEEEEEEEEELP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 nu ma ajuta nime cu un cil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2007 mi-am facut jugurile la furca springer ......... si pe fata pun o roata de carpati 19' ingusta si butuc mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 pt piese de ij,cred ar fi bine sa intrebi si la "coltul comunistelor". si pune poze. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 am revenit cu lucrul voi pune poze cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 (editat) trebuia sa iasa un chopper frumos dar din lipsa de bani a devenit rat bike... custom lucra la el dar cu alte idei si mai putine fonduri......inca un rat va umple soselele de ulei mie imi place si asa... si acum 2 3 poze cu rezervorul Editat Martie 23, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Rezervorul de Carpati este bestial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate