Mircea Petru Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) Dupa cum se spune, a treia incercare e cu noroc , iesirea va fi probabil la fel pe duminica 27.10.2013 . Avem o propunere lansata, punct de intalnire Petrom Triaj , orele 10:00 - 10:30 MAXIM , stiti de ce scriu maxim . Alte idei, propuneri, dezbateri .. aveti cuvantul! https://maps.google.ro/maps?saddr=Bra%C8%99ov&daddr=T%C3%A2rgu+Ocna%2C+Bac%C4%83u+to%3AMiercurea+Ciuc%2C+Harghita+to%3ABra%C8%99ov&hl=ro&ie=UTF8&sll=46.124409%2C26.129972&sspn=1.528595%2C2.469177&geocode=FWOmuAIdMMqGASnxFKIqhluzQDEPHjlU7_L1bA%3BFUAtwgIdYDCWASlXT8VkzAS1QDH8nYxZHyF71g%3BFfBdwwId4LyJASlrDEksCSpLRzFBSct2otClag%3BFWOmuAIdMMqGASnxFKIqhluzQDEPHjlU7_L1bA&oq=Brasov&t=h&mra=ls&z=9 Poze de la iesirea din 20-10 spre Sibiu ... Editat Octombrie 23, 2013 de Mircea Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario2k Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Vremea se pare ca tine cu noi http://www.accuweather.com/ro/ro/brasov/287345/hourly-weather-forecast/287345?hour=81 Asfaltul este ok pe portiunea Targu Ocna - M.Ciuc? Stie cineva? Ca in rest este ok(BV-Tg Ocna si M.Ciuc - BV) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Daca dai cu zoom maxim pe gugal maps poti vedea aproximativ cum este pe acolo. Nu este asfalt, este drum din ala vechi cimentat, mai sunt gropi pe ici colo, dar cred ca in principiu cu mobrele se poate merge linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Petru Postat Octombrie 24, 2013 Autor Share Postat Octombrie 24, 2013 Sunt curios daca ne strangem mai mult de 15 mobre , tinand cont ca este cam ultima iesire de genul pentru majoritatea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario2k Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Eu zic/sper sa se stranga E pacat de vremea frumoasa care se anunta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Ahoi! Portiunea M.Ciuc - Comanesti E JALEEEEE, data trecuta cand am mers am crezut ca tampesc 45 de km intr-o ora jumate. Puteti sa mergeti M.Ciuc-Gheorgheni-Lacu Rosu-Bicaz Chei-Bicaz-Piatra Neamt-Bacau-Tg.Ocna ala e mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Petru Postat Octombrie 24, 2013 Autor Share Postat Octombrie 24, 2013 Multumesc IceLord! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario2k Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) Buna si varianta noua propusa. http://goo.gl/maps/8fbRw Editat Octombrie 24, 2013 de mario2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Atentie, Lacu Rosu - Bicaz e jale (denivelari, gropi, praf/pietris), nu e reparat ca pe urcarea dinspre Gheorgheni. Bicaz Piatra e mai ok; piatra - roman si el e acceptabil minus 2 zone care nu se vad din timp care sunt decapate longitudinal cu grederul. Foxule, daca mergeti pe traseul asta, da un semn din timp, poate ne vedem la o apa plata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Nu cred ca ajungem atat de mult. Unii din grup nu cred ca sunt inca pregatiti pentru chiar atatia kilometrii dintr-un foc, plus ca deja e ziua prea scurta, si plecam prea tarziu. Ne propusesem in principiu sa vizitam salina de la Tg Ocna si Slanic Moldova, si deja va fi prea tarziu oricum dupa ce terminam acolo. Dar vedem cum se prezinta vremea si starea de spirit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario2k Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Asadar, ramane intervalul orele 10:00 - 10:30 , la Petrom Triaj. Si ne hotaram atunci ce si cum. Hai cu soareleeeee !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Ahoi! Portiunea M.Ciuc - Comanesti E JALEEEEE, data trecuta cand am mers am crezut ca tampesc 45 de km intr-o ora jumate. Puteti sa mergeti M.Ciuc-Gheorgheni-Lacu Rosu-Bicaz Chei-Bicaz-Piatra Neamt-Bacau-Tg.Ocna ala e mai bun. hai ca nu e nici dracu asa de negru, drumu e ceva mai prost in cateva locuri, dar totusi sa nu exageram e pistol cu apa fata de niste judetene de la noi..!! dragilor, cum am mai spus, eu sunt pentru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Petru Postat Octombrie 28, 2013 Autor Share Postat Octombrie 28, 2013 DONE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 uau...parca e intrunire moto...felicitari pt tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Petru Postat Octombrie 28, 2013 Autor Share Postat Octombrie 28, 2013 Multumin, 24 de motoare si 31 bikeri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 F. frumos, dar spuneti ceva si despre traseu, starea drumurilor ( comanesti - m. ciuc de ex. ),locuri de oprit, etc. Sa fie colegii informati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Tocmai din cauza indoielilor asupra starii drumului pe bucata mentionata de tine si ulterior si a lipsei de timp, ca am pierdut mult prin Covasna cu protestul maghiarilor, am mers doar pana la Slanic Moldova si retur.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate